здравейте ..... купих уно турбо 1,3 .и трябва да го засиля . за сега мисля да сложа дюзи от g60 256cc . идея за подходяща турбина на този мотор ? и от кой модел италиянска кола е подходяща турбината за абгреида ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
уно турбо 1,3
Collapse
X
-
Re: уно
единичката ми е истинския проект и тръпка... уното е евридейка ,но има bag в момента и не върви както трябва .ще ми подарят турбина от гтв 2.0 в6 турбо която е за ревизия , някав гарет мисля че е .... мисля да я ревизирам и да я сложа. мисля че е t25 фланец същата като на уното. и няква мега за да махна омрелия дебитомер.riot написа:едничката само за неделя ли остава, от доста време не сам я засичал в града.f**k VWclub moderators
Коментар
-
Re: уно
добро решение но не се занимавай с рецилкиране на турбини , ще береш ядовемк1 написа:единичката ми е истинския проект и тръпка... уното е евридейка ,но има bag в момента и не върви както трябва .ще ми подарят турбина от гтв 2.0 в6 турбо която е за ревизия , някав гарет мисля че е .... мисля да я ревизирам и да я сложа. мисля че е t25 фланец същата като на уното. и няква мега за да махна омрелия дебитомер.riot написа:едничката само за неделя ли остава, от доста време не сам я засичал в града.Power Under Pressure
Коментар
-
Слагаш дюзи 240-250 кубика, купуваш си туурбо Т25, взимаш колектор от Пунто ГТ, защото той е с Т25 фланец, на уното е квадратен. Слагаш широколентова сонда и от дебитомера връщаш зъби, да натроиш смесите и колата ще въврви чудесно на 1 бар.мк1 написа:ами ... подарък ... мисля че ще е добре ?от какви обороти ще тръгва уното с тази турбина ? интересно ми е .Uno Turbo RulZz
Коментар
-
като я свалип 3 пъти турбината после ще те питам как ще ругаеш че въобще си се захванал с нея и си дал пари за рециклаж на вятъралично в това се убедиха и Сашо и Емо след като набиха една солидна сума само за ремонти на турбини и не ме послушаха турбина или втора ръка не отваряна или нова но не и български рециклажTurbolan написа:Слагаш дюзи 240-250 кубика, купуваш си туурбо Т25, взимаш колектор от Пунто ГТ, защото той е с Т25 фланец, на уното е квадратен. Слагаш широколентова сонда и от дебитомера връщаш зъби, да натроиш смесите и колата ще въврви чудесно на 1 бар.мк1 написа:ами ... подарък ... мисля че ще е добре ?от какви обороти ще тръгва уното с тази турбина ? интересно ми е .Power Under Pressure
Коментар
-
аз ще направя опит с нея и ще ти кажа ...въпроса ми е какъв колектор е уото и по точно с какъв фланец е ... аз мисля че е с t25 ако не е ,плановете ми се забавят и от каква кола да сложа ако не е t25.ако беше ваг мотор всичко знам ама от скоро сам с италянка и ми е малко мъгла тази материя.ааа и да попитам какви са лифтовете и градусите на вала от уно турбо и с какви са взаимозаменяеми .мисля да сложа вал от атмосверна кола с по гплеми лифтове и градиси .ще снимам дюзите от g60 , как сам ги препавил за тази рейка , но първо трябва да ги почистя на ултра звук.мисля ,че е време за малко снимки на "евридейката"DogForLife написа:Турбината от алфата е TB2538, аз имам същата и още се чуде дали има смисъл да я слагам.
f**k VWclub moderators
Коментар
-
Колектора на уното мисля,че е т25 но по горе някой беше написал че става колектор от пунто гт.За вала мисля,че не става от друга кола защото на единия краи е закачено делкото(поне до колкото съм чувал) може и да не е така.За луфтовете и градусите някой по болен сектант ще каже.4 бири и турбината да свири
Коментар
-
Валовете са взаимно заменяеми. Като от Пунто на Уно трябва да се направи реската в края за да може да хване делкото. Иначе от Пунто вала е по-"агресивен" .DogForLife написа:Колектора на уното мисля,че е т25 но по горе някой беше написал че става колектор от пунто гт.За вала мисля,че не става от друга кола защото на единия краи е закачено делкото(поне до колкото съм чувал) може и да не е така.За луфтовете и градусите някой по болен сектант ще каже.
Аз лично бих рискувал с една турбина Т25 за 100-200лева . Не знам колегата с какъв бюджет разполага. И за един по-голям кулер и генерация на 63 е хубаво да се помисли....
Uno Turbo RulZz
Коментар
Реклама
Collapse

[/list]
Коментар