много красиви коли,да си жив и здрав да си ги караш,доколкото помня бравото го направи от атмосферка.Та кви коне вадеше?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното Bravo 20v turbo
Collapse
X
-
Благодаря.Единствения опит за Дино беше преди повече от две години http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=634025#634025 . След разработката, ще си запиша час за истинско такова и ще се знае приблизителното число. За мен, то не е важното, но все пак е хубаво да се знае какво се предава на асфалта. По голям интерес за мен ще представлява Диното направено със следващия двигател който вече ще е трайно монтиран. Двигателя който в момента е на колата, ще остане за резерва или ще се продава.wizard88 написа:много красиви коли,да си жив и здрав да си ги караш,доколкото помня бравото го направи от атмосферка.Та кви коне вадеше?
Коментар
-
Мотора на Бравото вече работи без компресор за климатика, екипиран е с нова конзола за десния тампон на мотора (естествено смених и лагера в който лагерува хидравличната помпа), с нов алтернатор, хидравлична помпа (старата направо се взриви) и резултата е, че коша (в зоната зад десния фар) сега изглежда направо празен
Преди:
след:

Ремонта сигурно щеше да се проточи поне до зимата ако за съжаление Купето ми не беше претърпяло ПТП .
Коментар
-
Първо - не го използвам, а и нямам намерение да го ползвам изобщо.Второ - наличието на още една ролка (при това пластмасова) също спомагаща за брак на мотора.Трето - по лесен достъп до алтернатор, водна рампа, изпускателен колектор и т.н.hf hpe написа:а каква е идеята да махнеш климатика?
Коментар
-
kaci написа:Първо - не го използвам, а и нямам намерение да го ползвам изобщо.Второ - наличието на още една ролка (при това пластмасова) също спомагаща за брак на мотора.Трето - по лесен достъп до алтернатор, водна рампа, изпускателен колектор и т.н.hf hpe написа:а каква е идеята да махнеш климатика?
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Демек в атмосф блок ще редиш турбо карантия.......че аз също го обмислям като опция когато атмосферен шестак ми стане малък.....kaci написа:Купих си едни биелни лагери за турбинирането на атмосферния двигател с който се надявам да се заема в началото на следващата година.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Ако купето не е изгнило и може да издържи без да се разпадне докато стане готов мотора - може :Dinjekciona написа:Да ти осигуря ли кола, в кято да го сложиш после
Да.С това мое безумно пазаруване накрая се оказа, че имам 10бр. биели с бутала, две окомплектовани турбо глави, два колектора, две турбини (една оригинална и една от Нисан от които мисля да спретна хибрид или ще рециклирам тази от Нисана), смукателния колектор (даже е полиран), няколко водни рампи, горивни рейки и т.н.Мотора трябваше да е готов още миналото лято, ама все нещо излиза като спънка и най накрая се надявам това лято да е готов.Ще правя снимки на процеса и нужните преправяния защото може да се окажат полезни за някой, а и могат да ми спестят немалко отговори на лични съобщенияФЕРАРИСТ написа:Демек в атмосф блок ще редиш турбо карантия.......че аз също го обмислям като опция когато атмосферен шестак ми стане малък.....
Оказа се(теоритично), че мотора се турбинира доста по лесно отколкото мислех в началото.
Коментар
-
Eбаси кефа.....аз имам със малко по - малко безумно пазаруване вал и глава и ако комбинираме взаймните безумия, може да се каже че ще сме на обща далавера.......Блок нямам, но ми се чини че от атмосф петак на Браво или петак жтд от алфа 156 или 166 ще свърши работа.......Айде утъпчи пътеката че да видим......kaci написа:Да.С това мое безумно пазаруване накрая се оказа, че имам 10бр. биели с бутала, два колектора, няколко водни рампи, горивни рейки и т.н.Оказа се(теоритично), че мотора се турбинира доста по лесно отколкото мислех в началото.
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse

на прекрасната гледка
Коментар