kaci написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното Bravo 20v turbo
Collapse
X
-
След незаслуженото страдание, определено ми се полагат само хубави моменти, но знае ли човекinjekciona написа:Най-накрая заслужено да и се порадваш
Ако бях видял по рано поста ти, на драго сърце щях да дойда на Бояна, но вече поех други ангажименти.Сутринта малко разходих колата по част от околовръстното шосе и първите 40км. са вече факт. Направих и една снимка в района на Суходол:mais написа:Колега аиде утре следобяд (неделя) на паркинга пред резиденция бояна да направим една итал среща да видим колата
Утре мисля да я разходя и до работното ми място и ако някой минава през Красно село, може да и хвърли един поглед
Коментар
-
Аз най вероятно ще пропусна. Днес реших докато не намеря (или не ми изработят) шайба с протектор, да не паля и карам колата.Имам се за човек с голямо сърце, но всяко палене ми припомня как изглеждаха 20те криви клапана и през какво преминах за да съживя колата.Засега Бравото ще е недвижима собственост
Чудя се дали да не извадя Купето, но него няма къде да го държа
Коментар
-
Има я по напред в темата тук и тук е шайбата която ми изработиха.Тя обаче отиде на Купето и не ми се сваля от там. Днес са ми обещали информация за наличност от материала от който правих и първата такава.VET написа:Каква е тази шайба с протектор
Няма нищо като защита!VET написа:Колата няма ли си пластмасов протектор на ремъка
В тези "състезания" е силно препоръчително да си класиран много назадVET написа:Между другото ме водиш с 12 клапана
при мен прехвърли само всмукателния вал от счупена ролка.
Навремето ползвах услугите на един от старите майстори на глави в София и съм виждал изправени клапани от него. Сега не вярвам някой да се занимава, защото тези които сега правят глави, са се специализирали в извиненията и в обясненията как нещо не може да стане. Отделно, вече може да си купиш всичко и наистина не е необходимо да възстановяваш нещо което може да си купиш стоейки пред компютъра.VET написа:Абе някой пробвал ли е да изправя клапани

Коментар
-
В тая връзка с тия шайби, аз се замислям дали да не си направя и шайбата за генератора и хидр помпа от алуминий, че е един двоен токмак дето много дебел и тежък ми се вижда......ся верно че няма да е кой знае каква ползата, ама капчица оттук, капчица оттам.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Останалите два диска от материала са обещани за някакви джипови фланци, но още не са ми потвърдили. Ако остане нещо ще ти пиша.dancoo написа:Привет,Виждам, че си заредил с материал, ако има една излишна шайба, бих си купил.Поздрави,ДанчоНе вярвам да спечелиш много от това! Отделно, самата шайба е с меко казано странна конструкция и ще е по сложна за изработка.Аз бих се насочил към насаждане на ремъчната система от Стило 20V. Там няма хидравлична помпа (на нейно място седи компресора на климатика) и с немного преправяне, мотора може да остане само с ремъка за алтернатора!ФЕРАРИСТ написа:В тая връзка с тия шайби, аз се замислям дали да не си направя и шайбата за генератора и хидр помпа от алуминий, че е един двоен токмак дето много дебел и тежък ми се вижда......ся верно че няма да е кой знае каква ползата, ама капчица оттук, капчица оттам.....
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар