Я да ви питам който си е сложил спортния филтър каде го е сложил?! И кабелчета който са на въздушния филтър отстрани на кутията махнахте ли ги ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър
Collapse
X
-
Re: Спортен филтър
Слага се там, където е възможно да идва най-студен въздух. На някои модели го завират в самата кутия. Други пък го свлат към калника.xAxOTo написа:Я да ви питам който си е сложил спортния филтър каде го е сложил?! И кабелчета който са на въздушния филтър отстрани на кутията махнахте ли ги ?!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
Ако спортният филтър е панелен тип се поставя на мястото на стандартния в кутията, ако ли пък е конусен се поставя да е максимално отдалечен от двигателя за да може да поема възможно най-студен въздух, примерно някъде на долу към калника.п.с. А като питаше за жилата/маркучета за мотор 1.4 12В ли става въпрос или аз нещо бъркам
?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега не знам защо влизаш в излишни филми с поставянето на спортен филтър.При този мотор няма да получиш никакъв ефект в повишаването на мощността, ако разбира се това е целта ти
.
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ако е само за промяна на звука...Твоя работа, експериментирай с предприетото начинание
.Поздрави
Коментар
-
Да даваш толкова пари само за звук... няма смисъл, освен ако не е от евтините, които са пълен боклук според компетентните хора в нашия форум.xAxOTo написа:Колега знам че няма да качи нищо,предполагам и ти си с 1.4 12В и знаеш ,че като караш и слушаш музика не се чува колата а аз съм на 18-години и ме влезе звука й !!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колега в момента на пазара има много добри модели въздушни филтри...Особено тези който са внос от САЩ и формата и размера са според модела на колата...в смисъл то се слага в самата кутия,не е нужно да му търсиш място
...Мой приятел е с такъв и твърди че разлика има,както в звука,така и във скороста
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар