Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

мога ли на типо да сложа двигател като този и как и инфо...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    ici написа:
    NIKI_TIPO написа:
    значи аз си мислех да зема цялата ланчиа тема и от нея да сложа в типото и двигателя и и кутията и всичко необходимо...смисъл двигателя и кутията и ще станат ли на типото ..?
    най-лесно ще се получи ако твоята кутия и предна дясна лапа паснат на турбо мотора, разменяш само моторите и си готов.Ако сложиш и турбо кутията, трябва да провериш и дали няма да се наложи да сменяш полуоски и шенкели и дали тези от Темата ще вършат работа като размери.
    доста ме съмнява мойта кутия да пастне на 2000 16 турбо хйиихихи,но те разбрах ако пастне ще е много добре,а аз още чакам да ми дадат номера на тоя дето продава ланчиата....

    http://www.vbox7.com/play8678a8c

    Коментар


      #17
      mais написа:
      Значи ли всичко това , че примерно турбо мотор от фиат купе или ланчия делта hpe ще влезе без проблеми във коша на типото? Без да е необходим смяна на лапи и др. а доколкото знам купето и делтата са със хидравличен съединител а типота до 92-ра с със жило, как стоят нещата с това? лесно ли се преправя?
      Всичко започва от ФИАТ другото е порнография :D моторите на фиат са на всички италианки т.е. мотора трябва да влезе и да пасне ако типото ти е с било с по- голям мотор пр 2.0 16в
      Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
      ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
      DREAMS: SEDICI !!!

      Коментар

      Working...
      X