MrElectro написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Angel eyes
Collapse
X
-
решението ако искате да се вижда през деня е " CCFL " рингове, даже вечер може почти и за къси да ги ползвате. Те са на принципна на ксенона, ринг пълен с газ и в комплекта има малки баласти.В Ebay има доста добри предложения на приемливи цени http://shop.ebay.co.uk/items/?_nkw=c...=&_trksid=m270Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth
Коментар
-
sUkI
Колега,търси диоди шърокоъгълни над 60 градуса видим ъгъл да имат ... обикновенните (масовите са 20-25 градуса - виждат се много малко)MrElectro написа:Абе вашите през деня виждат ли се?Или като пуснете къси ?Като пусна къси и съвсем леко се синеят моите
Едит : Една странна идея ми дойде преди няколко дни...Дали ако сложа от тея диоди за габаритите (има едни малки ,които ще станат) няма да свети по-силно 
Коментар
-
да бе взех... 5 лв. струваха и са 2 пръчки вътреmessiahjtd написа:Е взе ли? Аз питах и ме отрязаха, били комплект и не знам си кво!By4kaTa написа:aз като ходих в практикер ми казаха че не са за щори а за пердета...явно там така ги водят.messiahjtd написа:Аз търсих в практикер ма нема пръчици, били само с щорите! Кажете откаде плс

Коментар
-
А ша им се невиди днеска отивам да взема и ще видим какво ще направя!И мерсиBy4kaTa написа:да бе взех... 5 лв. струваха и са 2 пръчки вътреmessiahjtd написа:Е взе ли? Аз питах и ме отрязаха, били комплект и не знам си кво!By4kaTa написа:aз като ходих в практикер ми казаха че не са за щори а за пердета...явно там така ги водят.messiahjtd написа:Аз търсих в практикер ма нема пръчици, били само с щорите! Кажете откаде плс

PUNTO
Коментар
-
Има си формула и с помощта на гугъл ще я откриешGrizmO написа:Колеги някои има ли представа какво супротивление се използва за диодите че като ги купувах забравих да ги питам??
Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар