тук където е на светло аз ли не виждам или наистина не свети и с някаква цел ли си го маправил да свети синьо или просто си синее
не свети просто съм снимал ейтака диодите са уж бели 18mCa наистина леко синеят но какво да се прави...ако намеря 60мм CCFL рингове веднага ги барвам на халото. Жалко е че не мога да отворя фаровете понеже са лепени с със силикон и пищова за горещ въздух е безполезен. Ако можех да съм се оборудвал отдавна там
аз почти се отказах да го сложа защото на темпра май няма да седи много хубаво на тия правоъгълни фарове
Аз видях в квартала случайно едно рено 19 (мисля че даже беше кабрио - не огледах добре че беше вечер). Също не са кръгли фаровете но при малко повече фантазия става що годе добре (на жената и хареса на мен не чак толкова - но пича според мен не беше го доискосурил).В същност не бяха рингове а лайсни като на новите аудита.
според мен всяка кола трябва да си знае времето.не може да слагаш детаили на някакво въшливо рено от ауди с8.то просто седи смешно.вси4ко трябва да е с мярка
според мен всяка кола трябва да си знае времето.не може да слагаш детаили на някакво въшливо рено от ауди с8.то просто седи смешно.вси4ко трябва да е с мярка
всеки е свободен да слага на колата си каквото иска пък дали е смешно тои си решава
Коментар