ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
Излишно писане няама да има
Само ..от кола до кола има огромна разлика! и далею не споделям мнението ти за ’’по лачена’’ и т.н. :D Нека наистина спрем до тук. Даже най добре е някой мод да позатрие
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
-
"на Алфа 156 сложих стандартния голям спойлер, пейка му викат някой.."Само си изхабил бензина :D Тази пейка е само декоративна, както наподобяващите дупки пластмаси по предните капаци и калниците. Пресен пример от днес, на Люис Хамилтън му се строши задното антикрило и болидът му стана неоправляем, но ти повече разбираш от инженерите във Ф1 . Може да им пишеш писмо, че според теб са бати некъдърниците :DFIAT tempra 1.6
Коментар
-
На тебе май не са ти ясни доста работи,аbutton написа:Само си изхабил бензина :D Тази пейка е само декоративна, както наподобяващите дупки пластмаси по предните капаци и калниците. Пресен пример от днес, на Люис Хамилтън му се строши задното антикрило и болидът му стана неоправляем, но ти повече разбираш от инженерите във Ф1 . Може да им пишеш писмо, че според теб са бати некъдърниците :D
Айде като толкова много припадаш по формула 1 да седнеш и да прочетеш как им помага и каква им е аеродинамиката,а след това да прочетеш за нормален автомобил и неговата аеродинамика и чак СЛЕД това да даваш такива умозаключения
П.П.Абе как един от разбирачите не дойде да кара с някой "тунингован с пейки" автомобил на тракдея,а не само да са знаещи пред монитора
П.П.1.Ици сори батка,ама тука се обърна темата в друга посока
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
С огромно съжаление пиша този коментар (защото ус*ахме темата), но ще дам съвет на "разбирачите" (button, _power_ - който явно ходи до кулата на Витоша с 200+ км/ч по завоите та усеща разлика със спойлер) да си махат антикрилата като паркират колата вечер пред блока, за да не им умекнат задните пружини от натиска който създава спойлера (100 пъти повторихме, че при скорост 60-80 км/ч спойлера има толкова ефект, колото и пръднята в космоса)
Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Споделих опит! И благодарение на това си вадя изводи. Ще те помоля да не ме квалифицраш и определяш без да ме познаваш!porosenoq написа:С огромно съжаление пиша този коментар (защото ус*ахме темата), но ще дам съвет на "разбирачите" (button, _power_ - който явно ходи до кулата на Витоша с 200+ км/ч по завоите та усеща разлика със спойлер) да си махат антикрилата като паркират колата вечер пред блока, за да не им умекнат задните пружини от натиска който създава спойлера (100 пъти повторихме, че при скорост 60-80 км/ч спойлера има толкова ефект, колото и пръднята в космоса)

Не на последно място обръщай внимание на постовете на хората, защото питането ми беше към ИЦИ оригинално и обсъдихме с Ферариста.Нека някой от медераторите позачисти темата!Благодаря!Ние модераторите да не сме ви слуги?!?Наша е преценката кога и какво да разчистваме.Отправям ти неофициално предупреждение!!!Модератор.
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
една турбо лада от БФАС шампионата, ако някой иска такава бегачка, за продаване е.x_X_x написа:A каква/ коя е колата ?ici написа:Относно Айфона и Дайнолишъса, вчера бе измерена една кола която показа 220 коня на телефона, днес бе измерена в Пловдив на диното и показа 215 коня на мотора.Много точно се оказва това телефонно сметало
Коментар
-
да но Тошко спореше за налягане от 1.2 бара както твърдеше Ицисегашните резултати са дадени при далеч, по различно налягане.Поне според изнесените от Ици данниspirit76 написа:Ици ако Тошко види тези времена не те виждам... :D :Pici написа:ами ще е скъпо начинание, при положение че на разположение е 2.0 16в турбо, който си вади 350 коня със сток железата.Ето и резултата от драга в Сливен 1.8... сек за 60 фута, 12.23сек 1/4 миля и терминална 186 км/ч, това е от първият опита от вторият е това видео, малко ранно включване на втора с позаглъхване заради въртенето на гуми на първаhttp://www.youtube.com/watch?v=_LdcfTWa9LAА на Итал трак дея на Калояново 1.00.50 със полусликоветеr.punto написа:Иси какво мислиш за турбинира на пунто нгт
Коментар
-
Бат’ Еньо, аз нищо не твърдя, просто колата си има дино-графика, която показваше 315 коня на гумите при 1.2 бара, а това са към 400 коня на мотора.Тогава след диното я мерих и на магистралата с Дрифт Бокса на Тони и показа 12.6 сек при положение че понадуваше на 1.3- 1.4 бара на пътя реално.Смятай сега както си искаш за каква разлика става дума, от 12.6 сек на сегашните 12.2Сега с пипнатите според това което видях на диното аванси и вече повишеният бууст, конете ще да са дооста над 400, колкото и абсурдно да звучи това за турбо, което Гарет обявява като 360 коньово
Ей заради това Тошко даже и не се обади, а се направи на невидял като му пуснах реплика на поста му сега в тунинг.бг в драг раздела за Сливен.ей го де е, ни гък, ни мък
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic...07610&start=30
Коментар
-
ами имаме тука наблюдения какво е на 1 бар1912 написа:аз искам да видя как ша бяга типото с гт3076 доста интересно ще се получи...
Жълтото ево2 е с еквивалент на 3076, на Прецижън ама е още по-добър от Гарет, спретнах му и един супер хром никелов колектор и генерация и на 1 бар върви като закачено с Типото, сега като стане кованият мотор мисля да се спрем на 1.5+ бара и едни 500+ коня
Коментар
-
Трябва до Септември да си разчистил всичко :D че като се върна живот и здраве ще има да се позабавляваме бая :P.Тук в Бостън ми казаха много хубави магазинчета които мисля до посетя в най-скоро време! :D :Dici написа:ами имаме тука наблюдения какво е на 1 бар1912 написа:аз искам да видя как ша бяга типото с гт3076 доста интересно ще се получи...
Жълтото ево2 е с еквивалент на 3076, на Прецижън ама е още по-добър от Гарет, спретнах му и един супер хром никелов колектор и генерация и на 1 бар върви като закачено с Типото, сега като стане кованият мотор мисля да се спрем на 1.5+ бара и едни 500+ коня
Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
Fiat Punto 1.9 JTD 01
Коментар
-
хаха, да не те таксуват екстра багаж на самолетаDiDoRs написа:Трябва до Септември да си разчистил всичко :D че като се върна живот и здраве ще има да се позабавляваме бая :P.Тук в Бостън ми казаха много хубави магазинчета които мисля до посетя в най-скоро време! :D :Dici написа:ами имаме тука наблюдения какво е на 1 бар1912 написа:аз искам да видя как ша бяга типото с гт3076 доста интересно ще се получи...
Коментар
-
Няма страшно,ще измислим нещо :P дано жълтата красавитца стане до септември,че като се върна и се почва :D не издържам вече,тук взехме един Сааб 2.3 ама без турбо де :D и филма е страшен........... :Dici написа:хаха, да не те таксуват екстра багаж на самолетаDiDoRs написа:Трябва до Септември да си разчистил всичко :D че като се върна живот и здраве ще има да се позабавляваме бая :P.Тук в Бостън ми казаха много хубави магазинчета които мисля до посетя в най-скоро време! :D :Dici написа:ами имаме тука наблюдения какво е на 1 бар1912 написа:аз искам да видя как ша бяга типото с гт3076 доста интересно ще се получи...
Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
Fiat Punto 1.9 JTD 01
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар