Тогава евентуално главата и компютъра, тъй като май са плъг енд плей за мареа 1.8, би било йубавн мод за мен след време.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
flippy89 написа:Тогава евентуално главата и компютъра, тъй като май са плъг енд плей за мареа 1.8, би било йубавн мод за мен след време.punto HGT
Коментар
-
1.8 мотора ще се продава, колектор, генерация, генератор, клима компресор, радиатори... еку-то също, кутията и тя.Главата са и изкривили леко всмукателните клапани на 1-ви цилиндър, предполагам при смяна на ангренаж и си тръцка на 3 цилиндъра.Има много нагар по свещите и пуши понякога мотора, не е много стока.
Коментар
-
И без това главата ще се ревзира напълно предполагам няма да има проблем за това, може на лично да ми пуснеш цена за главата и компютъра и останалите неща нужни за конверсията. Изпусателен колектор вече съм поръчал от Пунто ХГТ така че остава само да разбера какво още има да се преправя и да мислим по въпроса докато е отворен мотораЛанчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++
Коментар
-
flippy89 написа:И без това главата ще се ревзира напълно предполагам няма да има проблем за това, може на лично да ми пуснеш цена за главата и компютъра и останалите неща нужни за конверсията. Изпусателен колектор вече съм поръчал от Пунто ХГТ така че остава само да разбера какво още има да се преправя и да мислим по въпроса докато е отворен мотора
Коментар
-
от известно време Купето е със пълен заден мост и диф на гуми, а от днес вече има и състезателна електроника AEM EMS-4 :P Разликата спрямо стоковото еку ще дойде вероятно едни 20 коня при 500, заради много по-голямата авансова таблица на АЕМ-а и прецизност на отчитане спрямо стоковото тригерно 4 зъбо колело на к. вал при което след 5000 об трейсинга на аванса става доста обобщен и оттам има много оставаща неизвадена мощност.... та вероятно ще направя най-голямото тригерно колело 60-2 ... на бъдещият изпускателен колектор ще сложа 2 пробки за вкарване на бууст за малки антилаг настройки макар че варианта с клапана за празен ход също работи.... лаунч контрола ще го наглася, също и флат шифта отделно постоянен контрол от широколентовата сонда ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар