LPR не са лоши но са сравнително Low End, за по-непретенциозни коли стават. Относно Galfer с тях внесох колата от Италия а те са вграждат серийно в BRAVO (също и в новото), иначе до колкото знам се предлагат от АИ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на предни спирачни дискове и накладки за Fiat Stilo
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Значи днес смъкнах предните колела за да замеря дисковете. Положението е следнотоДясно колелоспирачен дисквъншен размер 5,5мм от 7мм начална дебелинавътрешен рамер 5,5 от 7 мм начална дебелинаПо средата е вентилациония отвор за охлаждане които е 8 ммОбща дебелина на диска 22ммПри лявото колело е същата история.Направи впечатление че накладките са GALFER 3404FF и са в добро състояние но въпреки това си посвирват понякога.Имам въпрос колко милиметра трябва да са накладките в начално положение когато са нови???Иначе забелязах други неща които трябва да правя но ще пиша за тях в нова темаFiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
Моя диск също е с дебелина 22мм - по каталозите даваха че минималното допустимо износване е до 20,2мм.Когато ги смених бяха стигнали 19мм и определено при високи скорости се появяваше вибрация при спиране.Така че ако смятам правилно - сменяй дисковете!!!Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
-
Вчера замерихме на ново в четери точки по диска в горната част където има и на снимките се вижда ръб дебелината му е 5,678мм странното обаче е че в долната част към оста е 6,034мм . Това го замерихме с Дебиломер за твърди стомани и материали, които използва ултразвук. Точноста му е +-0.01 mm. Старите измервания за които писах бяха само в горния ръб и бяха с шублер. Склонен съм да вярвам на последните показания. незнам ама не ми се струва нормално като се износят с по 1мм от двете страни двата диска и да тичам да ги сменям с нови. ако се намали примерно на двойно на 3,5-4 мм от двете страни да съгласен съм че е наложително. Някой знае ли на колко мм покритие на накладките, светва лампата за смяната им???Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
Колега, гледам ти снимките на диска и все повече си мисля че вече веднъж са минавали през стругар. Относно накладките не се осланяй на тея кабели в тях че много често имат навика да се водят, късат, откачат и да зацапват буксите, и ти чакай да светне с идеята че имаш накладки.Не знам тоя "Дебиломер" и кого мерихте с него но метода на Емо с монетите и шублера и перфектен. Не видях да си огледал дисковете за пукнатини във витлото, гледам доста са ръждясали може да ги поогледате по обстойно че имат навика да се пукат като кородират много, там е слабо място особенно ако си миеш колата с още горещи дискове.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Те всичките предни са винтилирани, Брамбото не са лоши, но това 54лв за брой ли е или за комплекта, така или иначе ги продават комплект. Накладки има много написани в темата.Накладките на тексар са добри но някой ги дразне свиренето. Внимавай че има два размера на накладките.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар