Колеги днес се хванах да почистя, раздвижа, измия и смажа задните ми апарати, които са почти същите като тези на снимките - моите са от модела с механиза за ръчна встрани... Имам затруднения с поставянето на зегерката, която държи механизма за ръчната в цилиндъра... някой ако може да сподели чалм някакъв или нещо друго, което да помогне...
Прави загер клещи с дълги рамена.Една тръбичка с подходящо фи и една дърводелска стяга.Тръбичката е тясна,колкото да влезне в оста на цилиндъчето,опира в цилиндричната черна капачка на пружинката и стискаш с стягата.Спокойно си тураш зегерката (която си наизал предварително) и си ти.Тази тръбичка е от анкерен болт.
Колеги днес се хванах да почистя, раздвижа, измия и смажа задните ми апарати, които са почти същите като тези на снимките - моите са от модела с механиза за ръчна встрани... Имам затруднения с поставянето на зегерката, която държи механизма за ръчната в цилиндъра... някой ако може да сподели чалм някакъв или нещо друго, което да помогне...
Преди да поставиш буталцето, трябва да бъдеш абсолютно сигурен ,че зегерката е на мястото си!!!!! В противен случай ще ти задържа спирачката и ще грее , а може и да блокира колелото. При мене се случи така и трябваше всичко да се разглобява отново и тн!
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Искам да ви се похваля, че най-накрая и аз направих това упражнениеЗа съжаление нямам много снимки от процеса на работа, но все пак си е доста работа.....Всичко това се почисти, ревизира и се боядиса....Крайният резултат
TenixOt kakva kola si svalil aparatite i karantiqta pokraj tqh?Mojte aparati sa ot tipo 2.0 i sa ot modela s bob4eto na ru4nata.Vsi4ko revizirah,ama taq ry4nata opynata dokraj i ne dyrji gram.Neznam ot kakvo moje da e ve4e i iskam da gi podmenqm.Zatova se 4udq ot kakvo sa ti aparatite?(nqmam fonetika na tova pc,ne e moe)Кирилицата е задължителна в този форум. А има и конвертор.Модераторски екип на Fiat-bg.org
само в въртене ли ви се прибира буталцето, на моята кола изисква и натискане (не съм ги рециклирал)Ако трябва само с въртене да се прибират за рециклаж ли съм ??
мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
TenixOt kakva kola si svalil aparatite i karantiqta pokraj tqh?Mojte aparati sa ot tipo 2.0 i sa ot modela s bob4eto na ru4nata.Vsi4ko revizirah,ama taq ry4nata opynata dokraj i ne dyrji gram.Neznam ot kakvo moje da e ve4e i iskam da gi podmenqm.Zatova se 4udq ot kakvo sa ti aparatite?(nqmam fonetika na tova pc,ne e moe)Кирилицата е задължителна в този форум. А има и Модераторски екип на Fiat-bg.org
Извинявaм се зa късния отговор. Aпaрстите ги взех от Liptrone(дaно се пише тaкa)Не съм много съгурен но мисля че сa от брaво хгт,но можеш дa питaш и него.Поздрaви
Пешо на първа страница още има снимки които са от външен сървър и не се виждат,дали са повредени адресите или просто ги няма и на външния ?Оправих линковете и на останалите снимки.Pecho
Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6 И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар