1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Днеска сложих дискове Zimerman и накладки ATE. Магазина е на Сливница 145 Ауто 1 имат Брембо , Паджит и др виж и в Манимпекс. За сега не мога да дам мнение , но ако така караш никои няма да уцели с точна прогноза за накладките
Е, не знам вече!!! Днес и брембото светна до червено, накладките изпушиха, да не говорим за миризмата...
Не си купувай по-мощна кола. Сега като гледам с тези 80кс какво правиш, то представям си при 150 да речем Сложи си спирачки от някое ХГТ.Каквото и да правиш с твоите невентилирани дискове, все ще стигаш до тук.
Уж ги пазя. Не ги зоря и пак светнаха. Поне ще си направя шоу довечера на тъмно, може да споделя снимки Яд ме е за парите, днес можеше да се наливам в дискотеката, ама аз брембо та брембо Следващата кола 100% ще е поне 150 коня, дано Фиата оцелее до тогава
А в крайна сметка какво ти дреме, че светели дисковете. Ако са качествени, ще загаснат и нищо няма да им има.Важното е накладките в този момент да не се спечат
Ето за какво говоря. Действието се развива по пътя за Аладжа манастир, като натоварването на спирачките започна след гумения завой. На отбивката за Аладжата педалът ми удари в пода (никога не ми се е случвало), гумите дори не можаха да блокират, а колата едвам спираше! Дясното колело не се вижда да пуши, защото е от надветрената страна http://vbox7.com/play:6d3d1a96
Кипнал си спирачната течност значи.Само да ти кажа че при тези натоварвания трябва да сложиш доста по-големи дискове от 284мм (вентилирани етествено) примерно за да могат да разсейват топлината и да не пропада педала.А и накладките трябва да са от рода на Феродо Рейсинг ДС2500 или други да речем карбон-кевлар-керамични, че спират хубаво и студени.Примерно на Калояново след около 5 обиколки с умерено агресивно спиране на правата от 170 до към 90 за завоя, педала пропада почти до пода с дискове 284мм.Всъщнос сега Мотул имат една подобрена рейсинг спирачна течност, с нея може да е по-добре.
Е, не знам вече!!! Днес и брембото светна до червено, накладките изпушиха, да не говорим за миризмата...
Не си купувай по-мощна кола. Сега като гледам с тези 80кс какво правиш, то представям си при 150 да речем Сложи си спирачки от някое ХГТ.Каквото и да правиш с твоите невентилирани дискове, все ще стигаш до тук.
аз сам в същото положение и смятам да сменя дисковете и папаратите ще сложа винтилирани и от зад с дискови от пунто 1.4 турбо маистора каза че ще стани
Коментар