Здравейте,ако може някой да ми помогне, вентилатора ми работи без да съм го пуснал и духа топло ,а потенциометъра за температурата е в положение (студено),а на дисплея ми изписва ЕРОР КЛИ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
относно парното и показание ЕРОР КЛИ на дисплея
Collapse
X
-
Re: относно парното и показание ЕРОР КЛИ на дисплея
Колега и при мен е подобен проблема....И то от повече от годинаnaskobg написа:ЕРОР КЛИ и след това какво пише?deian_kirov написа:Здравейте,ако може някой да ми помогне, вентилатора ми работи без да съм го пуснал и духа топло ,а потенциометъра за температурата е в положение (студено),а на дисплея ми изписва ЕРОР КЛИ

Got nos?
Коментар
-
А като не пише нищо друго освен ерор кли кво правим?В момента е така при него,и проблема не е в датчика 100% съм сигурен.Вникнете малко в писанията!Vladim написа:Има една таблица с грешки, които се изписват с кодове след ERROR CLI! Не подвеждай, колегата! Може да е, какво ли не.lubomm написа:датчика за външна температура е аут (намира се в дясно огледало )

Got nos?
Коментар
-
Колега, сложи си ръка на сърцето, и кажи - ПОНЕ ВЕДНЪЖ прочете ли темата за климатика? Не се обиждай, но изказването ти е много нахално и обидно. Ако мислиш че съм си играл да превеждам секцията от ръководството, за да може после някой да си пусне нова тема, и да чака, без дори да отвори да потърси, лъжеш се. Това най-малкото е неуважение към труда на всички, които искаме с нещо да помогнем и отделяме лично време за да сме в помощ на другите. Vladim - нарочно не съм дал линк, ами в крайна сметка могат малко да се напрегнат и да си намерят темата, съгласи се? Достатъчно уточнение е, че това е от важните теми в раздела.И в тон на добрия дух, все пак ще повторя: Като излезе надпис Error Cli - се натиска копчето за външна температура. Ако надписът остане - значи проблемът е в датчика за външна температура ! Ако вместо това се изпишат градусите , значи проблемът е в друг елемент от тази система. Прави се процедура по самодиагностика, и се вижда какъв е проблемът.sUkI написа:Вникнете малко в писанията!
Коментар
-
Нищо не пише, изчезва и се появява колометража обаче не мога да си включа вентилатора, той си работи на някакви минимални оборти и духа топло.naskobg написа:ЕРОР КЛИ и след това какво пише?deian_kirov написа:Здравейте,ако може някой да ми помогне, вентилатора ми работи без да съм го пуснал и духа топло ,а потенциометъра за температурата е в положение (студено),а на дисплея ми изписва ЕРОР КЛИ
Коментар
-
И какво установи ?sUkI написа:Колега и при мен е подобен проблема....И то от повече от годинаnaskobg написа:ЕРОР КЛИ и след това какво пише?deian_kirov написа:Здравейте,ако може някой да ми помогне, вентилатора ми работи без да съм го пуснал и духа топло ,а потенциометъра за температурата е в положение (студено),а на дисплея ми изписва ЕРОР КЛИ
Коментар
-
Пробвах да направя самодиагностика както прочетох ,но нищо не изписва след Ерор кли.ogi28b написа:Колега, сложи си ръка на сърцето, и кажи - ПОНЕ ВЕДНЪЖ прочете ли темата за климатика? Не се обиждай, но изказването ти е много нахално и обидно. Ако мислиш че съм си играл да превеждам секцията от ръководството, за да може после някой да си пусне нова тема, и да чака, без дори да отвори да потърси, лъжеш се. Това най-малкото е неуважение към труда на всички, които искаме с нещо да помогнем и отделяме лично време за да сме в помощ на другите. Vladim - нарочно не съм дал линк, ами в крайна сметка могат малко да се напрегнат и да си намерят темата, съгласи се? Достатъчно уточнение е, че това е от важните теми в раздела.И в тон на добрия дух, все пак ще повторя: Като излезе надпис Error Cli - се натиска копчето за външна температура. Ако надписът остане - значи проблемът е в датчика за външна температура ! Ако вместо това се изпишат градусите , значи проблемът е в друг елемент от тази система. Прави се процедура по самодиагностика, и се вижда какъв е проблемът.sUkI написа:Вникнете малко в писанията!
Коментар
-
Пробвах да направя самодиагностика както е обяснил колегата (вентилатора на 0, потенциометъра на най топло и дясната врътка на Макс Деф) обаче след Ерор Кли нищо не изписва!?!Vladim написа:Има една таблица с грешки, които се изписват с кодове след ERROR CLI! Не подвеждай, колегата! Може да е, какво ли не.lubomm написа:датчика за външна температура е аут (намира се в дясно огледало )
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар