Колеги защо компресора на климатика не работи постоянно ? пускам аз климатика щрака нещо и компресора почва да работи като след 10 секунди компресора се изключва сам перката след малко и тя , и така ту работи ту не и на какво се дължи това ? В движение 2-3000 оборота няма проблем.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Компресор климатик на Мареа .

Collapse

X
- 

Принципно, компресорът и вентилаторът на климатичната система работят точно така, както си го описал - редуват се и се управляват в зависимост от налягането в с-мата. Когато настъпят по-големи летни горещини, тогава тези периоди на работа ще станат по големи, но отново ще се редуват --> компресор - вентилатор. Има писано по темата, потърси с търсачката.fuel injekcion написа: Преглед на мнениетоКолеги защо компресора на климатика не работи постоянно ? пускам аз климатика щрака нещо и компресора почва да работи като след 10 секунди компресора се изключва сам перката след малко и тя , и така ту работи ту не и на какво се дължи това ? В движение 2-3000 оборота няма проблем.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
 Коментар
- 

То е ясно, че климатика е пълен, щом толкова бързо сменя компресор-вентилатор. Няма на къде да отдаде студа, защото още студено. Ето и колегата flippy89 занимаващ се с климатични с-ми ти го потвърди, мен ме остави аз пиша от наблюдения и някакъв минимален опит.fuel injekcion написа: Преглед на мнениетоминалата година пак правеше така но доста рядко , и вкючеше ли се компресора тръгва перката и тва е няма промяна всичко беше добре , сега не ми харесва климатика е пълен.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
 Коментар
- 

И на жената на ситроенчето работи така,и си охлажда много добре.Моя не го чувам да изключва,но не охлажда добре,и използвам мексиканския.И при мен има промяна на обороти и мощност, защото карам с обикновено агу и няма кой да компенсира работата на мотора,на бензин няма проблеми.FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99
 Коментар
- 

Като го допълниш с фреон, ще започне да вдига бързо налягане и ще започне да изключва а и охлажда. Стига да няма пропуск и бързо да се върне в сегашното положение. Но при пълнене, майсторите правят необходимата профилактика и отстраняват проблемите по инсталацията.янко написа: Преглед на мнениетоИ на жената на ситроенчето работи така,и си охлажда много добре.Моя не го чувам да изключва,но не охлажда добре,и използвам мексиканския.И при мен има промяна на обороти и мощност, защото карам с обикновено агу и няма кой да компенсира работата на мотора,на бензин няма проблеми.
 Нещо заговорихме за климатици, свърши ли зимата? FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар