Предложете ми марка от която сте доволни и да не е на космически цени като brembo
Нещо средна хубост.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предни дискове за Punto 1 (малкия размер за 13 цола)
Collapse
X
-
Re: кола
Демек да си наготвя 60 кинта ... Щот ми предлагат едни от 40 лева 2та или нещо такова ... Ама не ги знам кви са.kluchar написа:Има много марки от 27 до 80 лв като има и остъпка поне 10% DF29232 GRAF 30,60TH-0780 SENTECH 24,90SMT672923 STEINHOF 48,50DDF170 FERODO 45,80R1033 ROTINGER 28,70>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Бе питам щото разни колеги с брави-браво са сменяли и се оплакват ,че се деформирали дисковете и разни такива изкривявали се. И не ми се иска да си сложа поредния боклук дето "мяза на онуй, ама не е онуй" Питаи ма как спирамbummer написа:Аз си сложих някакви за по 19лв/броя (с отстъпка)... не мога да кажа нещо лошо. Спират си :DОбаче като чета как караш, може би теб няма да те устройват
Въпросът е, че за талиги като нашите, съм на мнение че няма нужда от най-скъпите консумативи....
Не ми харесва спирането а помня ,че като взех колата бая си спираше. От зад е добре с дисковете. Ама от зад спира стабилно с тях като е натоварена и кантарите сработят. Ма като си сам или с още 1 човек усилието се пренася на предните и по малко на задните. Пък бая ръб имат . И спира ма няма някво рязко спиране или ритане ми едно такоа ко си по засилен и леко да подмине
Нали като си знам си прая преценка кога и как ... Ма иначе за колко ше ги тракна енди нови дискове. Всичко друго съм сменял от зад ( Дискови с нови маркучи , накладки тръстинг ) и от пред нови маркучи и накладки пак тръстинг (са вече и дискове ще има ) По едно време мислех да слагам по големия спирачен апарат от 75 коня дето е за 14ка джанта ...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар