Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на свещи за Брава 1,6 (метален колектор)

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    За маслото те послушах, сложиш въпросната добавка и виждам предимствата, въпреки че сега в студа загрява с една идея по-бавно. По въпроса за свещите съм твърдо против, което пишеш. Свещи за газ има и те си струват. GAP за газ е 0.7 мм, въпреки че производителят препоръчва 0.9 мм в случая. Свещите за газ са с малко по-високо топлинно число. Визирам евтини свещи за газ, които изкарват достатъчно дълго, със сигурност повече, отколкото ги дават по книга и несравнимо повече от препоръчаните свещи за автомобила. И снимки съм качвал по-горе. Мога да се постарая и с детайлни. Не знам и не споря за скъпи свещи, които струват 4-5 пъти повече. Не ми се връзва да караш на газ, пък да купуваш скъпи консумативи при наличие на далеч по-оптимален вариянт.
    The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
    Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
    Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

    Коментар


      #32
      Колкото по-малък е GAP-а, по-малко е енергията в искрата. Не казвам, че когато си на газ, не може да постигнеш някакъв оптимален вариант с друга свещ. Но самият ти казваш каква е разликата. Въздушната междина и топлинното число. Защо пък да се нарече "свещ за газ". И точно тези, които обикновено ги наричат газови са просто с никелов електрод , и затова карат повечко, разбираш ли защо казвам рекламен трик. Т.е. ако си намериш същата свещ, като заводската с никелов електрод, тя нама да кара по-малко от така наречената газова...............Поздрави.
      Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

      Коментар


        #33
        Danchojn написа:
        Да, прав си.Значи варианта на Дензо не е подходящ.
        Аз при последната смяна ги отсвирих дензо. Толкова чудо видях с дензото с моето браво, че изобщо не ми трябваше за втори път на баир лозе. Сложих някакви евтини NGK и определено видях какво е свещ, за газ-еднополюсни. Исках да сложа бриск, но не намерих.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

        Коментар

        Working...
        X