здр колеги предстои ми смяна на маслото сега карам с "D-Parts" 1040 обаче нещо много ми тракат повдигачите. По двигатела са сменени гумичките на магистралата разпределителния вал е в добро състояние колата е на 250к и се кара предимно на метан аз съм се спял на 1. ТОВА2. ТОВА3. ТОВАчакам мнения кое е наи добро може да препорачате и нещо друго
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат браво 1.4 12 масло
Collapse
X
-
В "Карфур" също често пускат Кастрл на промоция, вече два пъти хващам далаверата
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Фиат браво 1.4 12 масло
Колега , какво масло взе в крайна сметка ?Аз колкото повече чета , толкова повече се обърквам.Моята е след ремонт . Преди това беше с TOTAL ( наричам го вече ,,тотал анал’’
).Преди това ЕССО , ама ПЕЖО (където ми правеха колата преди ) си смениха доставчика ...Успех и поздрави !
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Привет колеги и аз четох и се чудих и накрая се навих на това Liqui Moly 10W40 Мos2 . Ще го видим какво ще излезе след няколко хиляди километра като отворя главата да погледна вала в какво състояние е. За сега не знам дали си внушавам, но като че ли поутихна мотора. Повече се осланям на мисълта, че е заради новото масло, но да видим. Моля някой колега който е по-запознат да сподели. Удачно ли е да се сменя вискозитета на маслото и вида т.е. пълна синтетика и полусинтетика през различните сезони визирам лято и зима най-вече при екстремните температури. Благодаря на всички които ще споделят мнение.Кара водно кололо
Fiat Bravo SX 1,4 12 V LPG 8,6/100
Коментар
-
kolegi izvinqvam se za latinicata parvo ponej sam na rabota i kompa mi e mn baven nemoga da ka4vam nikakvi programi i zaradi tova nemoga da pi6a na BG. Ta az karam sas Ligui Moli 10 w 40 fiata mi e 1,4 12v i sam izminal 50 000 km sas 3 ssmeni na maslo izklu4itelno tiha i ne traka ni6to i otnovo se izvinqvam za latinicata
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар