Възможно е при загрял мотор напрежението на заряд да спадне малко. Измери го, нищо не губиш.
13.7 с включени консуматори е добре и никой не би ти направил проблем. Отделно, че съм попадал на "тестаджии", които си нямат идея дори какво е напрежение и се е налагало да даваме напътствия как се мери с мултиметър.
Заверявай гаранцията и си свиркай.
					13.7 с включени консуматори е добре и никой не би ти направил проблем. Отделно, че съм попадал на "тестаджии", които си нямат идея дори какво е напрежение и се е налагало да даваме напътствия как се мери с мултиметър.
Заверявай гаранцията и си свиркай.

. Осем години изкара акумулатора, девета почна, какво повече да му искам.
. Осем години изкара акумулатора, девета почна, какво повече да му искам.  Посмяха ми се, че не съм купил акумулатор от тях. Приятелски ми обясниха колко съм се минал. Разказаха ми как вече нямам гаранция, няма и да имам. Как всичко си е за моя сметка. И 'хахаха' и 'хохохо'. И 'друг път да знам да идвам' при тях. Как в Практикер каките ги вземат 'от плажа' да бъркат на такива като мен. Все пак въпреки мусенето се обадиха на който прави сега заверките и ми обясниха къде да ида. После ме помолиха да им освободя мястото на паркинга, че им трябва спешно. Отидох на втория магазин. Там човека се чуди и мае на старата гаранционна карта, но вика - ще я попълня. Викам 'после ще важи ли'? Свива рамене. И докато замерва едно друго опаааа, отстрани на акумулатора залепена гаранционната му карта, от новите, с вкаран коректно номер (оня дето каката се кьореше и бъркаше). Така че човека ми я попълни надлежно както трябва и ме прати в Практикер, да и ударят печат на правилната гаранционна карта. Много се зарадва колко време съм ползвал предишния акумулатор, даже се учуди, сметна ми за колко би ми продал той акумулатора (50лв надолу от тази в Практикер), но беше много учтив човека и за миг не ми се присмя. Отидох в Практикер, обясних на друга кака как точно са сбъркали и друг път как да не бъркат, тя пусна информацията през единия си крачол в другия, горещо ми се извини без грам да разбере какво са сбъркали, удари печата и ме изпрати по живо по здраво.
 Посмяха ми се, че не съм купил акумулатор от тях. Приятелски ми обясниха колко съм се минал. Разказаха ми как вече нямам гаранция, няма и да имам. Как всичко си е за моя сметка. И 'хахаха' и 'хохохо'. И 'друг път да знам да идвам' при тях. Как в Практикер каките ги вземат 'от плажа' да бъркат на такива като мен. Все пак въпреки мусенето се обадиха на който прави сега заверките и ми обясниха къде да ида. После ме помолиха да им освободя мястото на паркинга, че им трябва спешно. Отидох на втория магазин. Там човека се чуди и мае на старата гаранционна карта, но вика - ще я попълня. Викам 'после ще важи ли'? Свива рамене. И докато замерва едно друго опаааа, отстрани на акумулатора залепена гаранционната му карта, от новите, с вкаран коректно номер (оня дето каката се кьореше и бъркаше). Така че човека ми я попълни надлежно както трябва и ме прати в Практикер, да и ударят печат на правилната гаранционна карта. Много се зарадва колко време съм ползвал предишния акумулатор, даже се учуди, сметна ми за колко би ми продал той акумулатора (50лв надолу от тази в Практикер), но беше много учтив човека и за миг не ми се присмя. Отидох в Практикер, обясних на друга кака как точно са сбъркали и друг път как да не бъркат, тя пусна информацията през единия си крачол в другия, горещо ми се извини без грам да разбере какво са сбъркали, удари печата и ме изпрати по живо по здраво.

Коментар