tipo33 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен звук при палене
Collapse
X
-
колеги, как разбирате, че е издухала тотално гарнитурата? и при мен се появи това противно бълбукане и въпросът ми по-скоро е, колко км. може да изкара с тотално издухала гарнитура, че ми предстои път и не ми се седи с децата на пътя?редакция: пробвах маркучите на угасен и на загрял двигател - почти няма разлика и ще приема, че не е гарнитура. има едно леко пушене от двете страни на радиатора, което преди го имаше само от едната. най-вероятно се е разширила някоя дупчица и е взело въздух оттам. ще пробвам да го запуша с течност за запушване, ама на лятоveselin10 написа:
Издуха тотално гарнитурата...
браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Не ми се иска да те плаша, но повярвай ми още тази зима ще се наложи да запушваш или пък да сменяш радиатора. сега като дойдат големите студове радиатора ще почне да тече като лейка. този януари го ядох същияslonikon написа:колеги, как разбирате, че е издухала тотално гарнитурата? и при мен се появи това противно бълбукане и въпросът ми по-скоро е, колко км. може да изкара с тотално издухала гарнитура, че ми предстои път и не ми се седи с децата на пътя?редакция: пробвах маркучите на угасен и на загрял двигател - почти няма разлика и ще приема, че не е гарнитура. има едно леко пушене от двете страни на радиатора, което преди го имаше само от едната. най-вероятно се е разширила някоя дупчица и е взело въздух оттам. ще пробвам да го запуша с течност за запушване, ама на лятоveselin10 написа:
Издуха тотално гарнитурата...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар