Още преди 3-4ри стр. писах че тук верно стана мерене на п..ки а автора на темата сигурно дори въобще не е погледнал отговорите. Ама карай лакардия да става, бензин/газ срещу дизел вечната дилема, избийте си го от ума че при лавинообразното газифициране на автопарка в България, разликата в цената ще остане на тези равнища.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колебание между пунто бензин и пунто дизел
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:избийте си го от ума че при лавинообразното газифициране на автопарка в България, разликата в цената ще остане на тези равнища.Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
EIBACH SPORT SPRINGS!
Коментар
-
е тази сутрин газта думна 1,40лвPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
следвашата кола ще ми е дизел ,заради ниската цена , която ще стане още по ниска , дори ще подмине гастта защото е еко гориво заради това че нямам никаква поддъжка заради качеството ни на нафтата в бг заради много лекия мотор , който въобще не тежи на окачването и то даже издържа много повече от бензина заради ефтината горивна помпа която издържа милиони дори милиарди заради уникалността как леко ме подрусва на селадката и ми трепери таблотозаради това черазспъсквачите не се скапват от нафтата заради това че дори 1.8 Т не върви като 1.3 дизела и прескачам дори турбо бензина никога не може да ме убедите да си купя аз кола с еко гориво на гас защото те зинама не палят дори
аз съм заклет дизелджия и всичките бензини само черния пушак да ми дишат , щото съм си махнал филтъра и съм са чипнал и прескачам нарер всичко
Viva дизел , смърт на бензина даже тия американци са много загубени че немат дизели , ама ще видят , и ще зарежат те бензиновите мотори
Power Under Pressure
Коментар
-
А и не забравяйте че на газ вече е забранено да се спира в подземни паркинги на молове и подобни места.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
WhitePower написа:следвашата кола ще ми е дизел ,заради ниската цена , която ще стане още по ниска , дори ще подмине гастта защото е еко гориво заради това че нямам никаква поддъжка заради качеството ни на нафтата в бг заради много лекия мотор , който въобще не тежи на окачването и то даже издържа много повече от бензина заради ефтината горивна помпа която издържа милиони дори милиарди заради уникалността как леко ме подрусва на селадката и ми трепери таблотозаради това черазспъсквачите не се скапват от нафтата заради това че дори 1.8 Т не върви като 1.3 дизела и прескачам дори турбо бензина никога не може да ме убедите да си купя аз кола с еко гориво на гас защото те зинама не палят дори
аз съм заклет дизелджия и всичките бензини само черния пушак да ми дишат , щото съм си махнал филтъра и съм са чипнал и прескачам нарер всичко
Viva дизел , смърт на бензина даже тия американци са много загубени че немат дизели , ама ще видят , и ще зарежат те бензиновите мотори
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
WhitePower написа:и за да стане интрижка предизвиквам най- бързия дизел в форума да ме препарира малко както то поизсъхне малкоаз няма да съм с 1.8 ще съм с малолитряжка дори , примерно 1372кубика
Fiat Bravo hGt 20V VIS !!!
EIBACH SPORT SPRINGS!
Коментар
-
WhitePower написа:следвашата кола ще ми е дизел ,заради ниската цена , която ще стане още по ниска , дори ще подмине гастта защото е еко гориво заради това че нямам никаква поддъжка заради качеството ни на нафтата в бг заради много лекия мотор , който въобще не тежи на окачването и то даже издържа много повече от бензина заради ефтината горивна помпа която издържа милиони дори милиарди заради уникалността как леко ме подрусва на селадката и ми трепери таблотозаради това черазспъсквачите не се скапват от нафтата заради това че дори 1.8 Т не върви като 1.3 дизела и прескачам дори турбо бензина никога не може да ме убедите да си купя аз кола с еко гориво на гас защото те зинама не палят дори
?п.с.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
WhitePower написа:и за да стане интрижка предизвиквам най- бързия дизел в форума да ме препарира малко както то поизсъхне малкоаз няма да съм с 1.8 ще съм с малолитряжка дори , примерно 1372кубика
И всичко освен газовата, да е стоково
Аз тунинги нямам. Знайш колко гъзита с турбо-бензинки съм направил смешни
Из ония дни, точно преди да падне снега, един смешник с некво наточено АУДИ ми са напиня, напиня, ръмжа, буча и не мой да дръпне, пък аз от 2000 об нагоре не съм качвал
,даже мислех да го заобиколя от дясната му страна, ама викам айде да не го излагам пред гаджето
Ама дърт съм вече и не ми се занимава с глупости
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар