пич 5г. карах такова с газов инж. полски изминал съм около 70хил. преди три месеца го продадох ами пич абсолютно съм доволен никъде не съм висял по пътищата като някои хора които карат коли с мерници и нули за емблеми
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация преди закупуване на Браво 1.6
Collapse
X
-
Аз ти предложих модел и място на закупуването на CD, явно не си чел внимателноSeba написа:защото този комплект,които намерих случайно ме устройва,но не съм наясно какво cd ще е нужно.Не разбирам от музика и мисля,че има значение.batproho написа:В това което ти предложих какво не ти харесваSeba написа:за тези джаджи какво cd ще ми трябва http://www.thunder.bg/thunder-special-offer.php
?
. Иначе подкрепям твърденията на колегата @ivailo rachev за съпоставката на SONY- Pioneer в ниските и средните класове, относно споменатия Pioneer 88RS, там нещата са съвсем други (от скоро съм с такъв), но и цените са съвсем други.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
ех,мамка му офертата е много добра,гумите са 90 процента перфектни и джантите са хубави fоndamental,запазени са за 250 лв всичко.Притеснява ме дали няма да опират или ако се случи да сме 3-4 човека,да не изгубя я гърне,я нещо друго :Д ще има ли проблем с легналите полицай,това ме интересува главно,мерси много.Това ми е много важно,давайте мненияHristian_Aleksiev написа:По правилния размер за бравото е 195/50/R15. тея дето си ги харесал ще влязат, но ще ти бъркат километража малко
Коментар
-
Гумите няма да направят колата по-ниска. Напротив техния външен диаметър е по-голям от стандартния. затова ти казах че ще ти бърка километража. Тука провери за какво идва реч: http://www.rimsntires.com/specs.jsp
Коментар
-
Re: Малко Помощ
Носач - 50 лева - Мапко - немски 12000 до сега , сменени май 2010mitkodpd написа:точно така и после тоя носач отново е за смяна след няколко месеца и/или 8000 кмpopara801 написа:Всичко,което са ти казали е така с изключение на подръжката.Ако мислиш,че носач комплект за 50лв е скъпо здраве да е.Seba написа:Здравейте,скоро ще съм нов във "Фиат клуба" искам да си купя фиат браво 1.6 16v ако може да попитам каква газова уредба да му сложа,понеже разбрах,че бензин градско стига до 10/100,аз съм от Панчарево,пътя не е изцяло градски,но мисля да карам на газ.Скъп ли е за поддръжка този автомобил,много хора ми казваха,е се чупели лесно и ремонта е много скъп.Мерси предварително
Fiat Bravo 103 1996
Коментар
-
Не знам,в събота ще идва човека дето ми ги продаде и ще видим,какво ще направи..а както казва Synthy дали вярно няма да са тежки...pioneer 306c написа:Е как не стават бе колега опират ли ?Seba написа:Купих гумите ама не стават Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Слагали някви втулки ли какво казаха,че да могат да се сложат на vw.Търсенето продължава.
Коментар
-
Е ти не си ли проверил какво дават за твоята кола??да ти помогна: 175/65/14, 185/60/14всичко по-голямо ще е тежко, и е изцяло на твоя отговорност."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар