Колеги,как мога да разбера (освен, в сервиз),че имам натрупани грешки в ЕКУ?Светва ли жълтата лампа при грешка в ЕКУ-то?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Грешки в ЕКУ?
Collapse
X
-
И аз да се включа, защото нещо не ми е ясно - самия факт, че лампата светва, значи ли че има натрупани някакви грешки? Защото при мен светва като дам на контакт и загасва две-три секунди след като запаля?Mitko написа:На таблото е. Лампа изобрасяваща нещо като спринцовка. Светва като дадеш на контакт и след 1-2сек. гасне.niko_ymn написа:Къде е тази лампа ? На самото ЕКУ или някъде на таблото покрай лампите за инжекциона, ръчна спирачка, ...При какво положение (на контакт) трябва да се погледне дали свети ?Mitko написа:Лампата е индикатора за грешки, а какви са грешките само на тестер.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Това не е индикация за грешки!somebody написа:И аз да се включа, защото нещо не ми е ясно - самия факт, че лампата светва, значи ли че има натрупани някакви грешки? Защото при мен светва като дам на контакт и загасва две-три секунди след като запаля?Mitko написа:На таблото е. Лампа изобрасяваща нещо като спринцовка. Светва като дадеш на контакт и след 1-2сек. гасне.niko_ymn написа:Къде е тази лампа ? На самото ЕКУ или някъде на таблото покрай лампите за инжекциона, ръчна спирачка, ...При какво положение (на контакт) трябва да се погледне дали свети ?Mitko написа:Лампата е индикатора за грешки, а какви са грешките само на тестер.
Коментар
-
Радвам се да го чуя Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 А когато има индикации за грешки как трябва да свети - постоянно ли?hit-ko написа:Това не е индикация за грешки!somebody написа:И аз да се включа, защото нещо не ми е ясно - самия факт, че лампата светва, значи ли че има натрупани някакви грешки? Защото при мен светва като дам на контакт и загасва две-три секунди след като запаля?Mitko написа:На таблото е. Лампа изобрасяваща нещо като спринцовка. Светва като дадеш на контакт и след 1-2сек. гасне.niko_ymn написа:Къде е тази лампа ? На самото ЕКУ или някъде на таблото покрай лампите за инжекциона, ръчна спирачка, ...При какво положение (на контакт) трябва да се погледне дали свети ?Mitko написа:Лампата е индикатора за грешки, а какви са грешките само на тестер.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Аха, да се надявам тогава, че заплануваната диагностика ще е качествена и ще може да се разбере какво и е на моята колица, защото все още не мога да се оправя с проблема със запалването. Голяма мъка Yellow_Flash_Colorz_PDT_13hit-ko написа:Това обаче не е гаранция, тъй като се индикират само тотално повредените компоненти на инжексията, но тези с нарушени параметри могат да се преценят само при прецизна компютърна диагностика!dudulia написа:Благодаря!Значи нямам грешки и проблемът с придърпването не е от грешка в ЕКУ-то.Bravo 1.6/16V ... и на газ
Коментар
-
Yes!somebody написа:Радвам се да го чуя Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 А когато има индикации за грешки как трябва да свети - постоянно ли?hit-ko написа:Това не е индикация за грешки!somebody написа:И аз да се включа, защото нещо не ми е ясно - самия факт, че лампата светва, значи ли че има натрупани някакви грешки? Защото при мен светва като дам на контакт и загасва две-три секунди след като запаля?Mitko написа:На таблото е. Лампа изобрасяваща нещо като спринцовка. Светва като дадеш на контакт и след 1-2сек. гасне.niko_ymn написа:Къде е тази лампа ? На самото ЕКУ или някъде на таблото покрай лампите за инжекциона, ръчна спирачка, ...При какво положение (на контакт) трябва да се погледне дали свети ?Mitko написа:Лампата е индикатора за грешки, а какви са грешките само на тестер.
Коментар
Реклама
Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Коментар