Абе ти луд ли си да я продавам бе тя на 2-ра ми прави 100км/ч на гас бе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Koлко трябва да е компресията?
Collapse
X
-
Като си толкова отворен с тези 100 на втора що ни занимаваш с твоите глупости бе, човека ти е отговорил както трябва.NixXxan_Racing написа:Абе ти луд ли си да я продавам бе тя на 2-ра ми прави 100км/ч на гас бе.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Това не е особен аргумент. Дали ще прави на 2-ра 10км/ч зависи само от максималните обороти на двигателя и коефициентите на предаване на трансмисията. По-интересен е въпросът за колко време ги прави тези 100км/ч? Моята например вместо за 9сек както е по каталог ги прави за 12, като на високите обороти и липсва въртящ момент - което определено не е добре, така че полагам усилия да оправя нещата. Като се има предвид какво карам ( и ми харесва ) - Ритмо 1984г. Аз съм последният човек, който ще те посъветва да продаваш - казах просто, че повечето хора постъпват така, пред перспективата да правят тежък и скъп основен ремонт. И още един път за компресията: Не е спешно, но ремонта ти се задава и е добре да го планираш за да не те изненада след още 20 000 км примерно...NixXxan_Racing написа:Абе ти луд ли си да я продавам бе тя на 2-ра ми прави 100км/ч на гас бе.Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
На 1-ва жигулата прави 60 и буталцата бият по капака. За втора - не знам - не съм пробвал, защото щеше много да и дойде, пък и толкова дълги пътища няма.Dedra 2.0 написа:То и Жегулата ще ги направи толкова.
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ц, не ме кефиш (не че е задължително де). Колегата johnfound е изписал 3 кб текст за да ти разясни проблема и ти го посрещаш с "ти луд ли си". Не, не е луд, гарантирам ти. Въпроса е на тебе какъв ти е случая, утре за друго ще дойдеш да питаш...Да ма прощават админите и модовете, че се праа на т’ва дет’ не съм...NixXxan_Racing написа:Абе ти луд ли си да я продавам бе тя на 2-ра ми прави 100км/ч на гас бе.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
тука поне половината от темите, вкл. и мойта имат яко общо с темата за компресията. иначе и аз на 131ицата правех 100км/ч на втора а с бравото не мога, ма това не е най-точния критерий за състоянието на колата."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар