Значи въпроса ми е следния, мога ли да сложа табло от браво 2000г. с дигитално отчитане на пробега , на брава целта ме е само че харесвам повече това табло отколкото това на бравата. Разбирасе най важното е да отчита правилно всички параметри някой зблъсквал ли се е с този проглем или пък споделете кам кого да се обърна по този въпрос. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за табло на брава
Collapse
X
-
На Бравите да, но при Браво повечето са с механично отчитане на изминатите километри. Конкретно към въпроса на колегата, много сложна задача, ще ти се наложи преправяне на всички кабелчета влизащи в буксите, а пък и датчика на скоростната кутия мисля, че е различен. Също така може компютъра ти да не разпознае това табло или да стане беля. За да ме разбереш, какво имам предвид погледни третият файл към сервизното ръководство.FireBlade написа:Те сички отчитат дигитално
коя кгодина е твойта брадва?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Пак те съветвам да видиш в ръководството голямата разлика в буксите, а после и в разположението на кабелите. Просто ще си спестите излишен труд...А то и имало прясна подобна тема: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56075bravas написа:Колега имам надежда че ще стане поради простата причина че бравите след 99’г. са с такова табло в четвъртак сам се оговорил с един колега от форума с такова браво да пробва с неговото табло и се надявам да станеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар