BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
Тц, не е баш така. Например на 3.0 ТДИ ФВ/АУДИ сметни колко струва смяна на верига, а и казват хора, взели си колите нови, че карат до 200-250 000 и иска смяна. Отделно поради прецакване на обтегача има възможност за прескачане ако не се сменя маслото по точно определена последователност, като цяло над 200 000 си е риск, така казват де. Личен опит с това нямам. Провери и на Хонда Акорд 2,2 колко излиза масрафа. Отделно има и друго, колко хора си карат колите по 200-300 000 км? Масово се карат по 30-40к км за 3-4 години и се продават, в този ред на мисли вземаш кола, сменяш ремъка и караш и продаваш и другия да му мисли, докато ако кацнеш на верига за смяна, кел ми е файдата, че кара по 300 000 км? Това е разбира се общия случай, ако си я вземеш нова и я караш до 500 000 км, тогава иди-доди.Над ремъците наблюдение имам колкото искаш, на 50 000 реват за смяна, независимо, че аз карам основно извънградско, което все пак ги пести, на 30 000 ги отварям и донатягам според маркерите и така, аз до 100 000 не мисля да карам с ангренаж. Ангренаж комплект за Либрата Рикамби от ибей е 140 лв, без водна помпа. Онзи, който ти пращах да гледаш.Иначе да, разбирам желанието ти за сравнение на частите при официалните представители.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Винаги съм искал Alfa 159, за мен това си остава един от най-красивите модели на алфа и си ми остава мечта. Искам обаче да си купя чисто нов автомобил, но за нов такъв и на приемлива цена е само Dacia Duster(сега някой да не ме нападне
). И да имал съм достъп да карам такъв автомобил 1.5 DCI 110ps около 1000км и изобщо не е зле като за парите си. Здраво окачване, 6 скорости, добър разход, добро ускорение за 1.5 двигател, 4х4 ,не може да се каже че е истински SUV, но става и за черен път.
Коментар
-
u_bo
там харесват това което си плащаdikanio написа:Щом и Top Gear харесват Duster, значи наистина трябва да е добър атомобил :D Един такъв полу-офроудър е идеален за нашите пътища.
Коментар
-
u_bo
След Слави и ти мина в отбора на ХондаRed Storm написа:Ето я следващата.Тръгнах за Touran ТДИ,но се разочаровах.Смляни от каране и забързо напудрени кошници.Тази ми хвана окото и скочих в тигана.
Този път японски...
Коментар
-
:Dvnukata написа:Винаги съм искал Alfa 159, за мен това си остава един от най-красивите модели на алфа и си ми остава мечта. Искам обаче да си купя чисто нов автомобил, но за нов такъв и на приемлива цена е само Dacia Duster(сега някой да не ме нападне
). И да имал съм достъп да карам такъв автомобил 1.5 DCI 110ps около 1000км и изобщо не е зле като за парите си. Здраво окачване, 6 скорости, добър разход, добро ускорение за 1.5 двигател, 4х4 ,не може да се каже че е истински SUV, но става и за черен път.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Следващата ще е 4 кръгчета,3.0TDI ,4х4.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Bane
Реклама
Collapse

Коментар