на пунтото ми заяде машинката за регулиране височината на шофьорската седалка и остана вдигната на високо... не иска да се върне в нормално положение .какво се прави сега ?Колега,преименувах поста...за справка виж общите условия на форума...vesko.t
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със седалка-Пунто
Collapse
X
-
feelsomethingЕтикети: –
-
Re: проблем със седалка-Пунто
Седни на седалката,издърпай ръчката напред,след това я завърти надолу до хор.положение...понякога този механизъм заяжда,когато седалката не е натоварена...Успех !feelsomething написа:на пунтото ми заяде машинката за регулиране височината на шофьорската седалка и остана вдигната на високо... не иска да се върне в нормално положение .какво се прави сега ?
Ex. Grande Punto Driver
-
feelsomething
няма проблем за името на поста
мерси дори.......колега тръшках се не иска да се върне , защо ли я дигнах ? а и за какво е това изтегляне на горе като нишо не става с него
Коментар
-
Колега,ще ме извиниш за уточняващия въпрос,но когато седалката е вдигната във високото положение,ръчката също сочи нагоре-не точно вертикално,нещо~60 градуса-за да се свали се премества надолу-до хор.пол.,както писах...Още нещо:под седалката отдолу има един амортисьор като тези за задния капак,но по-къс,откачи го и пробвай,може да е заял...Успех !feelsomething написа:.......колега тръшках се не иска да се върне , защо ли я дигнах ? а и за какво е това изтегляне на горе като нишо не става с него
Ex. Grande Punto Driver
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар