Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви гуми ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Моя Бравок го взех точно с тоя размер гуми и още ги търкалям летни. По-стабилна в завой, по-приятна за каране, без значително да е увеличила разхода. Ама то нали е печка де, той все толкова си харчи
    Прикачени файлове
    FIAT Bravo JTD 105 GT 05.1999г.

    Коментар


      #17
      gamencerista написа:
      Колеги няма да зимам 16-ки, сега съм харесал 2 модела 15-ки и мисля гумите да са 195/50/15 ?
      Взимай ги . Как ги кривите тея джанти? Според мен трябва да минеш с не знам с каква скорост, през не знам каква дупка, за да изкривиш джанта. Аз карам със 175.65.14 и почти 2 г. не съм кривил нищо, а съм минавал през сериозни дупки.

      Коментар


        #18
        Значи не си минавал през околовръстното, над Овча Купел, където в рамките на 2 часа имаше "спрели" 5 коли една след друга. Я с разкъсана гума, я само късметлия с изкривена джанта, я с откъснат носач Преди да я запълнят беше станала от рода на 60см дължина, 40см широчина и около 30см дълбочина, с краища не скосени на 90 градуса, а основата на дупката беше с по-голям диаметър от повърхността й - т.е. с остри ръбове. А бе с две думи по-добре да се качиш на стандартен бордюр с 50км/ч да речем.п.п. На всеки пожелавам да не скачате в такива дупки, защото мен лично на пътя много повече ме е страх от такива неща, от колкото каквото и да е било друго. Просто не е нормално да караш и да гледаш само в асфалта пред теб, а да не наблюдаваш пътната обстановка около теб.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

        Коментар

        Working...
        X