Колеги запалих колата на нулева и се опитах да дам на задна започна да ръмжи СЪЕДИНИТЕЛЪТ БЕШЕ НАТИСНАТ ДО ДОЛУ !!!После се опитах да дам на Първа , не влиза
Втора трета .... все едно не съм натиснал съединитела
Изгасих двигателя и проверих скоростите включваха нормално.Дадох на скорост и запалих, и се оправи ? Да няма някаква електронна джаджа да блокира скоростите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не Искаше да Включи никоя Скорост ! Сама се Оправи
Collapse
X
-
u_bo
не иска да те прецака,като не си го правил - свали първо акумулатора ако не можеш да си свалиш акумулатора - не е за тебе натягането - иди при майстор за 5 - 15 лв. ще те ’оправи’zloben9000 написа:с ръка жило не се натяга !май искаш да ме прецакашmitaka85 написа:що бе, бръкни под него то на рака се натяга. само с едната ръка хвани жилото а с другота ръка върти въпросната пластина с резба, с цел да не се върти жилото с приставката. малко гадно ама се пробвай

Коментар
-
u_bo
сложи ръкавици бе човекzloben9000 написа:не че нещо, но ми изглежда нереално да натягам жило на съединител с голи ръце !
Коментар
-
Re: Не Искаше да Включи никоя Скорост ! Сама се Оправи
На мене ми се беше случило същото нещо преди години на Регатата след каране в задръстване по Пловдивския панаир. След като се прибрах на другата сутрин не искаше да включи на никоя скорост. Проблема се оказа в залепнал съединител. Феродовия диск беше залепнал за притискателния и след разлепване всичко се оправи. Но скоро след това и сменях съединител. Така че може и нищо друго да не правиш, а да се подготвиш за смяна на съединител. Няма електронна джаджа за блокиране на скоростите.zloben9000 написа:Колеги запалих колата на нулева и се опитах да дам на задна започна да ръмжи СЪЕДИНИТЕЛЪТ БЕШЕ НАТИСНАТ ДО ДОЛУ !!!После се опитах да дам на Първа , не влиза
Втора трета .... все едно не съм натиснал съединитела
Изгасих двигателя и проверих скоростите включваха нормално.Дадох на скорост и запалих, и се оправи ? Да няма някаква електронна джаджа да блокира скоростите ?
FIAT PUNTO 1.7 TD
CITROEN XSARA 1.8 16V VTS EXCLUSIVE
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар