G0ld написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да опознаем Фиат Стило!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
1.9 JTD 80 коня.Има го двувратка и с четири врати.Чат-пат се среща,но рядко.http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3088.htmlAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Еее, супер! Благодаря ти... но сам каза,че се среща рядко. Надали ще намеря, но ще се оглеждам за такова. МерсиPrinco написа:1.9 JTD 80 коня.Има го двувратка и с четири врати.Чат-пат се среща,но рядко.http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3088.htmlG0ld написа:Ох, тук семейството имаме доста изисквания към едно автомобилче и едното от тях е да бъде под 100 коня... а повечето така ги правят по 101, 105, че направо да те хване яд!!! Много ни допада Stiloto и можем да си го позволим, но ни дърпа това,че са все по 100 и наогре кончета и данъка става от към 20-тина лв на 120,130 лв. Вярно,че е годишно, но според мен въобще не си струва да е така... Та въпроса ми е има ли някой jtd дизелово Stilo което да е под 100-те? Мисля,че няма и не намерих такова, но да попитам и тук....
Коментар
-
Точно оттам го взех.GTipo написа:Току-що звънях в ахм, дебитомера дето те имат е на Хофер, но казаха че някои са бош но пакетирани от хофер, други - не. ще гледам да не е като този то твоята снимка. Дай да го измерим този бъклук какво дава...тъкмо ще го върнеш с пожелания.Този, дето ми намериха пишeло Bosch и Made in Germany. Предполагам е оригинален. Ще ходя да го видя след работа. Ще си нося и лаптопчето :D
И ти ще удариш бингото.Дай адрес на ЛС и още днес ти по мяткам.Тествайте го с чичо Радо.Напълно безплатно. А довечера ще му снимам и кутийката.
Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
В АА са ти казали цена с тетката.Само сензора е около 190лв.Така ми казаха като търсих за мен.Не бързай да купуваш,пращам ти моя.Утре до обед ще е при теб.GTipo написа:Ок, няма да бързам. Ще ми пишеш ли на ЛС от къде и за колко взе сегашния си?В АА е 260. В Ауто+ цената по-ок ли е?Octavia RS
Коментар
-
Бях в Ахм. При тях Хофер се оказа 245 с тръбата.Не приличат на този от снимката, напарво си приличат на оригиналните, и си пише BOSCH точно където трябва, буквите са същите...и рингчето е точния цвят, вадих моя за сравнение. Обаче не взех от страх че ще купувам два пъти. Ще проверя където ми казахте утре.Ние там нямаме отстъпка, някой да има познати...?Интересно, сега колата вдига обороти бавно, и не пуши. Не можах да вдигна повече от 80, колкото и да напъвам. Явно това са си симптомите.Ще чакам да дойде тоз дебитомер утре, и ще постна резултати.emzo написа:Бош-а от Ауто+ е една идея по Бошовски и никой не може да ме разубеди.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Ако само някакви си 100 лв те бъркат заради данъка то това е бял кахър . Но покрай данъка си отиват не 100лв ами хиляди левове за други неща а при Стилото са си бая скъпички. Тъй че не е само да я купиш колата независимо каква е а дали после ще можеш да имаш пари за подръжката и.Верно ,голям кеф е в Стилото вече минах над 2 000км но и като си помисля какви пари трябва да се дадат като се издъни нещо малко ми се свива сърцето.G0ld написа:Ох, тук семейството имаме доста изисквания към едно автомобилче и едното от тях е да бъде под 100 коня... а повечето така ги правят по 101, 105, че направо да те хване яд!!! Много ни допада Stiloto и можем да си го позволим, но ни дърпа това,че са все по 100 и наогре кончета и данъка става от към 20-тина лв на 120,130 лв. Вярно,че е годишно, но според мен въобще не си струва да е така... Та въпроса ми е има ли някой jtd дизелово Stilo което да е под 100-те? Мисля,че няма и не намерих такова, но да попитам и тук....
Което може го побългаряваме както стана с термостата вместо 120лв само с 11 лв се разминах но не всичко може така .
Мерак с пари се гаси както казват по старите хора . :D
Коментар
-
emzo, не винаги, но където може е по-добре да имаш.Вчера взех гуми без никаква отстъпка само защото точно такава марка исках, и такъв дот, и то при положение че имам на доста места отстъпки.Гарантирам ти че разликата ако си я обърнеш в пиене и ядене хич няма да ти е зле..особено ако цената е наистина висока.Доста пари и нерви спестих също, и то благодарение на вас! Затова е форума!
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Аз го взех от АХМ,само сензор.По-точно,поръчах го и ми изпратиха това на снимката.Вероятно,ако купиш сензор и тръба,ще е на Бош.Както и да е. Моя дебитомер до обед трябва да е при теб.GTipo написа:Бях в Ахм. При тях Хофер се оказа 245 с тръбата.Не приличат на този от снимката, напарво си приличат на оригиналните, и си пише BOSCH точно където трябва, буквите са същите...и рингчето е точния цвят, вадих моя за сравнение. Обаче не взех от страх че ще купувам два пъти. Ще проверя където ми казахте утре.Ние там нямаме отстъпка, някой да има познати...?Интересно, сега колата вдига обороти бавно, и не пуши. Не можах да вдигна повече от 80, колкото и да напъвам. Явно това са си симптомите.Ще чакам да дойде тоз дебитомер утре, и ще постна резултати.emzo написа:Бош-а от Ауто+ е една идея по Бошовски и никой не може да ме разубеди.Octavia RS
Коментар
-
Абе колеги , някой да е купувал подобно нещо: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.16921Според моята справка за 1.4 бензин ,2005 модел би трябвало да е ама напълно съвместим.. :D че нещо ме поблазни идеята..Oт зората на моторизацията автомобилът е необходимост - само в България ни убеждават, че е лукс..
Коментар
-
Може и да става за твоята, но опитът с подобно творение на моята (1.9 JTD, 2002 г.) показва, че не върши работа.
Свръзва се, но показанията нямат нищо общо с действителността (пробвано с куп различни програми). Едва ли става дума за истински ELM327, а май и протоколът има някакви разлики (KWP2000).И още нещо - ако мислиш да поръчваш от DealExtreme, бъди готов за доста чакане - през последните месеци имат някакви проблеми. Една моя поръчка я бавиха 2 месеца и половина! Yellow_Flash_Colorz_PDT_29
ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Същото нещо е пробвано и на моята - без резултат.Виж моята темичка по случая - това поне работи.Аз сега имам поръчка към сайта, която е вече изпратена - 2 дена, без забавяне дефакто. Не съм я получил още де.Дебитомера обаче - получих. На пръв поглед е китайски, означенията са правени на ръка с нагорещена карфица - личи си.В магазина на ахм, тези там бяха щамповани с поредни номера...имаха и голи, без тръба, които са със същия номер, но завършваха на 030.Нямам търпение да направя пробата!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
И на мен ми направи впечатление номера,но нали е от реномиран магазин.Само Всевишния знае къде е произведен...GTipo написа:Същото нещо е пробвано и на моята - без резултат.Виж моята темичка по случая - това поне работи.Аз сега имам поръчка към сайта, която е вече изпратена - 2 дена, без забавяне дефакто. Не съм я получил още де.Дебитомера обаче - получих. На пръв поглед е китайски, означенията са правени на ръка с нагорещена карфица - личи си.В магазина на ахм, тези там бяха щамповани с поредни номера...имаха и голи, без тръба, които са със същия номер, но завършваха на 030.Нямам търпение да направя пробата!Octavia RS
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар