Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
не ми светят копчетата заел.ст и пепелника
Collapse
X
-
gdd55
Аз имам един тука 100 лева маи го бях купил като у4ех тв и радио техника в средното си специално и маи с него мерих не на око
-
колега при мен има индикация и свети - червена врата!Момчил написа:Всъщност не съм се изразил правилно, имах в предвид, че като се вгледам в таблото отблизо се вижда, че има индикация но не свети, та въпросът ми беше дали свети тази индикация фабрично и на мен явно ми е изгоряла крушка, или фабрично не светиVladim написа:Разбира се, че имат. Как иначе ти светват плафоните за отопление на купето отпред, или съответно отзад? Просто са спестили не особено нужната индикация за напълно затворени врати, която заема доста място на табото.Момчил написа:Крушката на пепелника се дърпа нагоре(излиза лесно с поклащане ляво-дясно), и мойте за ел. стаклата не светят, ама си мислех, че просто са си така, явно ще трябва да се разглобява.Знам, че не е по темата, ама може ли някой да ми каже дали всички BRAVI имат датчик за отворени врати, защото при мен не свети никаква индикация(странно като се има в предвид, че при TIPO-то ми имаше)"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
Коя точно пластмаса колега?Ако е тази на вратата, има щипки, но и две видии, с рапидни глави.Вътре, там където ти влизат пръстите. С гумени тапи отгоре. При мен е така..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Ето тук има една темичка:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...hp?p=77485Ей тука е истината
now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Човека е написал Brava.Не знам на Bravo, Marea и други как е, но на Brava осввен пластините [щипки в предната част] има и два рапидни винта.Това никъде го няма написано, поне аз не видях и някой с напъване само от прочетеното може и да счупи нещо.Та ...1. Пластини в предната част. С тънко острие излизат. Аз препоръчвам използването на пластмасова линия за чертане.2. Два винта в кухината където влизат пръстите при затваряне на вратата. Имат гумени тапи върху тях.Първо се развиват винтовете, после се вадят пластините..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse

Виж... аз се опитвам да ти помогна, а не да се базикам... Исках да кажа, че крушките най-сигурно се проверяват с милтицет, а не само визуално.
Коментар