искам да ви питам понеже имам информация че браво горят по около 8-9 на 100 градско и 7 извънградско всички ли са така ( става въпрос за 1.4 и 1.6 ) щото ми се струват доста за тая малка кола, и колко горят брава пак да не е от най големите двигатели нещо средноПримерно има ли някакви с двигател който гори 5 извънградско и 6-7 градско ? Доволни ли сте вие от колата и често ли посещавате сервиза ?и понеже съм отскоро заинтересован от фиат искам да ви питам как разбирате кои са полски и кои италиански :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за браво и брава
Collapse
X
-
Първо прочети тук: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=12894.След това ако изникнат други въпроси - питай.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Да добавя и аз нещичко!Всичко зависи и колко ти е тежичко крачето!EasternAlien написа:Всичко зависи от техническото състояние на автомобила!Няма стара кола, която да не посещава сервиз
Виждал съм в сервиз кола 2008, редом до такава 1995, така че за кола и жена си трябва и малко късмет 
ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ
Коментар
-
Единствената бензинова кола която съм карал и е горяла 6-7 градско е най-икономични модел на Рено с двигател D7F 1.2 MPI (Clio/Twingo ’96-98 ). Имаш ли си на идея колко харчи една бензинова кола градско? Примери?Иначе на извънградско с 90 на 5-та и да те задминават всички доста бензинки можеш да ги свалиш на ~ 5/100.ПП: Търси Tico
Коментар
-
Ами лакоми са Фиатките ама за сметка на това поне вървят повече от Реното
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Все пак е дизел при това ЖТД нормално е
.Виж бензинките са сравнително доста лакоми дори моето 1.4.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
колега, аз не съм я засичал мойта на градско, ама за извън града мога да кажа: гори ми 7,5 при общо взето доста натискане и ръчкане. Имам предвид 150км/ч на магистрала и после по планински път на 2 и 3 яко в обороти. Иначе като се кротна зад някой пада разхода със сигурност.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Re: въпрос за браво и брава
Има,колега.Фиат Сейченто след 2000 год.Извън града твърдо под 5/100 и в града 6-6.5/100.Казвам го от лични впечатления.Жена ми ползва такава кола.neo92 написа:................Примерно има ли някакви с двигател който гори 5 извънградско и 6-7 градско ?............
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар