Здравейте колеги!Имам Пунто 1,1-на покрива зад антената има пръскалка и ми е интересно за какво служи,защото в момента не ми работи....Имате ли идея?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пръскалка на покрива
Collapse
X
-
Re: ПРЪСКАЛКА НА ПОКРИВА
И аз съм с Пунто 1,1 -1996г. но такова чудо намам.Да си кажа честно, не съм и поглеждал, а и не съм виждал такова нещо.Сега слизам на паркинга да видя.Сигурен ли си, че пръскалка?чичо Неноpavel1973 написа:Здравейте колеги!Имам Пунто 1,1-на покрива зад антената има пръскалка и ми е интересно за какво служи,защото в момента не ми работи....Имате ли идея?Fiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
-
Re: ПРЪСКАЛКА НА ПОКРИВА
-Да-пръскалка е,като я отпуших,пръскаше,но сега пак е запушена.тя е по-малка и струйката е по-малка,не като на стъклата...точно зад дупката с реазбата за антената се намира...Neno Er написа:И аз съм с Пунто 1,1 -1996г. но такова чудо намам.Да си кажа честно, не съм и поглеждал, а и не съм виждал такова нещо.Сега слизам на паркинга да видя.Сигурен ли си, че пръскалка?чичо Неноpavel1973 написа:Здравейте колеги!Имам Пунто 1,1-на покрива зад антената има пръскалка и ми е интересно за какво служи,защото в момента не ми работи....Имате ли идея?
Коментар
Реклама
Collapse

чичо Нено
Коментар