icco.a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реглаж на предница
Collapse
X
-
новачене е първото село след ботевград в посока мездра/враца. не е там. пак казвам, че това нещо е толкова елементарно, че всеки може да го направи, стига да има с какво да резне капачето и след това да го валцова/това не знам дори с какъв инструмент се прави/ самите подложки трябва да полиуретанови, но силно подозирам, че са просто найлонови. абе никой не кара никого да си рециклира носачите- аз между другото споделих.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
15 лева е реглажа при нас! Днес дойде колегата за реглаж на предницата! Оказаха се за смяна двата носача! За съжаление! Просто - с тия луфтове в шарнирите нямаше как да стане! Не съм му вземал никакви пари за оглед - нали е наш човек... Айде сега му помагайте каква марка носачи да си вземе, щото не искам да лъжа - ние предлагаме само Бърф! А Бърф не са от най-добрите!
Коментар
-
за носачи е абсолютно задалжително, нали на тях стои и шарнираsugarboy написа:Когато смениш накрайниците, трябва да ти регулират предницата. Иначе, за носачи и биалетки, не е необходимо.miro2177 написа:а кога се прави реглаж? смисул какво трябва да има зада го направиш
Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
182A4.000, 1998г.
Коментар
-
на мен пък ей тфа ми е много тъпо... защо трябва да сменяш целия носач и барабар да си купуваш излишни железа, а не само втулките и шарнира примерно .. по-скъпо излиза най-малкото, но на бравока като ги сменях и на мен ми казаха, че нямало как да се направи и се сменяли целите ..Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
за Birth ли говориш ?? а на мен защо ми ги пробутваше :D///// написа:15 лева е реглажа при нас! Днес дойде колегата за реглаж на предницата! Оказаха се за смяна двата носача! За съжаление! Просто - с тия луфтове в шарнирите нямаше как да стане! Не съм му вземал никакви пари за оглед - нали е наш човек... Айде сега му помагайте каква марка носачи да си вземе, щото не искам да лъжа - ние предлагаме само Бърф! А Бърф не са от най-добрите!
иначе реглажа ви е ем евтин, ем поправихте гафовете на търновския реглаж :D
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
Най-ефтини са като вариант, но офертата с Birth не е изгодна!B1keP_B0y написа:за Birth ли говориш ?? а на мен защо ми ги пробутваше :D///// написа:15 лева е реглажа при нас! Днес дойде колегата за реглаж на предницата! Оказаха се за смяна двата носача! За съжаление! Просто - с тия луфтове в шарнирите нямаше как да стане! Не съм му вземал никакви пари за оглед - нали е наш човек... Айде сега му помагайте каква марка носачи да си вземе, щото не искам да лъжа - ние предлагаме само Бърф! А Бърф не са от най-добрите!
иначе реглажа ви е ем евтин, ем поправихте гафовете на търновския реглаж :D
Коментар
-
Е, и какво, като шарнирът стои на носача? Нали е заработен на него, така че, ако новият носач отговаря по размер на стария, не би трябвало да има разлика в разстоянията. А при смяна на накрайниците, било то външни или вътрешни, дори и при измерване с шублер и отбелязване, както са описали някои колеги, не могат да постигнат необходимата геометрия и затова се налага реглаж. А иначе, за марката - Христо от Ямбол ми препоръча за носачи, накрайници и биалетки, фирмата ОСАР. На опаковките им пише, че са произведени в Италия и според него са най-добрите оригинални. Миналата седмица ги смених, да видим колко ще изкарат.martez написа:за носачи е абсолютно задалжително, нали на тях стои и шарнираsugarboy написа:Когато смениш накрайниците, трябва да ти регулират предницата. Иначе, за носачи и биалетки, не е необходимо.miro2177 написа:а кога се прави реглаж? смисул какво трябва да има зада го направиш
Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар