Колега дайте ориентировъчна цена за реглаж на предницата!!
Откакто я купих нещо не ми харесва как се износват гумите на една страна!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реглаж на предница
Collapse
X
-
ясноsugarboy написа:Когато смениш накрайниците, трябва да ти регулират предницата. Иначе, за носачи и биалетки, не е необходимо.miro2177 написа:а кога се прави реглаж? смисул какво трябва да има зада го направиш
тука не спадаме :P а то ианче ако вдигнеш 100 примерно и почне да ти ’’играе’’ предницата значи си за реглаж
Brava 103HP
''Фиата тръгва там където Голфа спира''
Коментар
-
така е теоритично. вчера си смених носачите, сложих си рециклираните оригинални носачи. преди смяната бях регулирал предницата преди около 6-7 000 км. след смяната колата ми дърпа. така че реоритично няма нужда, защото носачите трябва да са еднакви размери, но очевидно не са. а с нови зимни гуми сякаш е по-добре д ая регулирамsugarboy написа:Когато смениш накрайниците, трябва да ти регулират предницата. Иначе, за носачи и биалетки, не е необходимо.miro2177 написа:а кога се прави реглаж? смисул какво трябва да има зада го направиш
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Малко повече яснота можеш ли да дадеш за това рециклиране ,че ако го правят по един начин който подучух няма да изкарат дълго.pakumba написа:сложих си рециклираните оригинални носачи.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ами режат капачето отдолу, сменят подложките/над и под ябълковидния болт/ и после валцоват пак капачето. по 10 кинта на носач. повече не съм навлизал в подробности, защото моя човек майстора се занимава с това и не ме интересува. оставих сега разбитите и тях да рециклира, този път ще направи резба за донатягане и може би гресьорки. предполагам ще изкарат поне 30-40 000 тези, а и като се има предвид, че платих за рециклаж на 2 носача и смяна 50 лв, а предния път си купих нови и със смяната 260 и изкараха 14 000 км като последните 1000 лопаха.... мисля тези да изкарат и 10 000 км пак съм на далавера. а предните бяха уж маркови.....така че повече носачи нови -мерси. не е голямата философия и всеки може да си го направи стига д аима машинките нужни за товап.с. не с апълнени с пластмаса под наляганеTornado написа:Малко повече яснота можеш ли да дадеш за това рециклиране ,че ако го правят по един начин който подучух няма да изкарат дълго.pakumba написа:сложих си рециклираните оригинални носачи.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колега, кой ти е майстора - да ходим и ние при него?pakumba написа:ами режат капачето отдолу, сменят подложките/над и под ябълковидния болт/ и после валцоват пак капачето. по 10 кинта на носач. повече не съм навлизал в подробности, защото моя човек майстора се занимава с това и не ме интересува. оставих сега разбитите и тях да рециклира, този път ще направи резба за донатягане и може би гресьорки. предполагам ще изкарат поне 30-40 000 тези, а и като се има предвид, че платих за рециклаж на 2 носача и смяна 50 лв, а предния път си купих нови и със смяната 260 и изкараха 14 000 км като последните 1000 лопаха.... мисля тези да изкарат и 10 000 км пак съм на далавера. а предните бяха уж маркови.....така че повече носачи нови -мерси. не е голямата философия и всеки може да си го направи стига д аима машинките нужни за товап.с. не с апълнени с пластмаса под наляганеTornado написа:Малко повече яснота можеш ли да дадеш за това рециклиране ,че ако го правят по един начин който подучух няма да изкарат дълго.pakumba написа:сложих си рециклираните оригинални носачи.Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
съжалявам, че темата на колегата отиде в друга посока- майстора ми не е в софия, а на 250 км в едната посока, а носачите ги носи в едно врачанско село доколкото знам. но мисля има достатъчно хора, които се занимават с рециклиране в софия. дори този уйк енд си говорих с едно момче с алфа 145 и той каза за тези жизет май бяха в младост, че давали 150 000 км гаранция за шарнири. не го вярвам, ама знае ли се?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар