Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колата не пали

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    къде се намира топлиния датчик? бобината и стартера едно и също ли е защото ако е наред.. при мен зимата карам колат на бензин ...моя майстор ще я гледа в събота ... но миналата година това се случи също зимните месеци ...като свършиха и си пали безпроблемнно. ..какво да я правя зимата ..ел.печка ли да и включвам, стои в гараж отгоре на това... като установим нещо ---каквото и да било ще ви кажа. А моето газово е слагано в италия..тук минах тест и казаха че е ок. сега обаче като се замисля не знам ...дали има значение, но защо лятото като карам на газ и не се сащам на бенцин прави ли го, като спра на ЖПрелез и да огасне ..това е при работещ климатик. Дали акумулатора е слаб ...или нещо друго ...и така няолко минути ...и после пали. То в Италия хубаво не е студено ама тук е!

    Коментар


      #17
      Не знам при твоята кола къде точно се намира температурният датчик,а бобина и стартер са две различни неща.Най-добре ще е някой по-добре запознат с автомобилите да ти помогне на място или ако имаш доверие на майстора си и си сигурна че няма да те мами,карай я направо при него.

      Коментар


        #18
        Здравейте пак,Явно е от акумулатора. Случайно да знаете какъв акумулатор е най-подходящ за Брава 1.2 16V 82к.с.?Благодаря
        Фиат Брава 1.2 16V '98

        Коментар


          #19
          благодаря ... аз на майстора му имам доверие ...ще я закарам тези дни, дано той измисли какво и е. и ще ви пиша

          Коментар

          Working...
          X