Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нов Фиатаджия - динамото не зарежда на Фиат Браво 1.4

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Нов Фиатаджия - динамото не зарежда на Фиат Браво 1.4

    Здравейте на всички собственици на Фиат.20 години карам "немски танкове" и от 2 дни се сдобих с Фиат Браво 1.4, 1997 г. Направи ми впечатление прекрасното поведение на пътя,лекота на управление и чудесната му маневреност.Колеги,но има и забележки.Изглежда динамото не зарежда, защото акумулатора при движение пада от самосебе си (без да свети лампата)Смених го с нов ,но ефекта е същия. Моля всеки за всякаква информация за този модел (упътване, схеми,указания за експлотация, че нямам никаква книга и не знам нищо по колата. Благодаря предварително на всички.

    #2
    Честито колега със здраве да си го караш.Чудя се какви коли си карал щом за теб Бравото има "чудесна маневреност". Според мен бравото си страда от недозавиване.За зареждането.Първо мерни напрежението на акумулатора на запален и на изключен двигател да видиш какви разлики дава. После ще гледаш другото.А лампата свети ли ти като дадеш на контакт - да не са ти я изкормили джамбазите.Схеми има в donwload.Честито още веднъж.
    Bravo JTD 105 '98

    Коментар


      #3
      Мерси за информацията,ама е недостатъчна.Иначе фиата ми харесва и ще си го карам.Благодаря за пожеланията и на всички вас безаварийно.

      Коментар


        #4
        Добре дошъл!http://www.fiat-bg.org/Downloads/Boo...ce%20Manual/В тези книжки има доста информация. Ползвай търсачката и със сигурност ще намериш отговор на повечето си въпроси.
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

        Коментар


          #5
          Благодаря ти ,колега за линка.Ще го прегледам. Безаварийно каране.

          Коментар

          Working...
          X