Това е явно някаква нова схема. Виждат те кой си, някой влиза в магазина с тебе да те следи, а друг действа в това време. Ако види, че ще излизаш, му звъни и той изчезва. Вече май няма да спирам на такива места или ще оставям човек в колата. Да им изсъхнат ръчичките, гадни копеленца.
пък аз като вляза в някой магзин да взема нещо набързо и си оставям телефона и портфела на барчето пред скоростния лост и колата отключена с тайната надежда някой да бръкне. отзад са ми черни джамовете и ротвайлера на задната седалка не се вижда
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Само трябва да го обучиш да го държи ... да не го яде тоя,е поне докато ти се появиш. Така ще може и ти да му се порадваш ... с кютеци! п.п. ще снимам ,както казах и ще ви покажа това ,което съм издирил; 99% съм сигурен, че е това което търсите, а колегата Red Storm може да се врътне към наща махала и на Коматевския възел ,като тръгне към Маркита на последния светофар обръща и магазина е там...
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Re: Колко ли струва задно рамо с чистачката за Браво?
icco.a написа:
Днес преди обяд ми откраднаха задната чистачка с рамото пред мосю бриколаж.Според мен някой е отишъл там точно с тази цел,отвъртяно е интелигентно,вероятни с глухо ключе,без да бъдат разбити шлиците .Колко ли може да струва това рамо и дали мосю бриколаж имат видео наблюдение на паркинга?Застрохавателите дали ще го признаят ?- имам пълно каско.
около 15-20 лв., във всеки магазин за чистачки!, раното върви със самата чистачка
Абе 20 лева не са много, ама защо пък трябва да ги даваш??? Утре пак ще ти я свалят, в други ден емблемите, после джанти и т.н. Гаден народ ей. Ама един път да набараш някой и другия път да не смее мамичката им крадлива.
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano
Само трябва да го обучиш да го държи ... да не го яде тоя,е поне докато ти се появиш. Така ще може и ти да му се порадваш ... с кютеци! п.п. ще снимам ,както казах и ще ви покажа това ,което съм издирил; 99% съм сигурен, че е това което търсите, а колегата Red Storm може да се врътне към наща махала и на Коматевския възел ,като тръгне към Маркита на последния светофар обръща и магазина е там...
Сори за спама, но това е баце...инфлация. Не че е по различна от тази на Хитко ... мамицата му и капитализъм.
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Е,те и за доставката от Ямбол щяха да вземат малко стотинки,та горе-долу излиза същото.Апа да искам отстъпка от Хитко за 20лв е обидно. Обаче новата чистачка е перфектна-чисти идеално и не драска стъклото. P.S.Господа зуладжии,не ми я взимайте веднага,нека малко да и се порадвам.Обещавам да я пазя от силното слънце. С уважение: Ваш Red Storm.
Точно така колеги.относно покупката на ново рамо заедно с чистачката е много по добре от колкото морги.Онзи ден сменях на Бравото на приятелката ми чисто ново струваше във Варна-19.50 и наистина няма драскане няма дяволи по стъклото.
предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Точно така колеги.относно покупката на ново рамо заедно с чистачката е много по добре от колкото морги.Онзи ден сменях на Бравото на приятелката ми чисто ново струваше във Варна-19.50 и наистина няма драскане няма дяволи по стъклото.
От къде го купи? На мен преди 2 седмци ми откраднаха задната чистачка и то през деня
От къде го купи? На мен преди 2 седмци ми откраднаха задната чистачка и то през деня
Пращам ти ЛС колега
предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Ами за цялото нещо...до гайката. Задната чистачка е един корпус ,нали така. За това говоря, носещо рамо плюс перото. Довечера ще мина през магазина и ще погледна и ако ми разрешът ще снимам. Ще ви дам и актуалната цена.
Jimy,я погледни чистачката с рамото ли продават.Ако е така,направо отнасам едно.Моето драска по стъклото. Комшиите в Одрин ми обявиха цена 65 долара(Много го уважават тоя тъжен долар) за *оригинално*....
един наркоман се опита да ми я открадне, ама явно е бил яко друсан та само я счупи и сега и аз търся задната чистачка заедно с рамото. ще следя темата. успех и на колегата!
Колега,това е доста неприятно,но в България е факт.При мен беше подобно,но така ми докараха колата от Италия.Беше ми счупена и оста заедно с чистачката.С 300 зора успях да взема от застрахователите нова чистачка и ново моторче.Втора употреба струва около 40лв.(поне толкова ми искаха при"Италянеца"),а нова доколкото знам е около 80лв.Успех,и дано на никой да не му се случва.
Имах подобен случай...оставих колата в друг квартал за 2 часа и ми страшиха рамото на чистачката...купих я нова на Champion 21лв ... предполагам, че за Бравото цената е приблизителна...
Коментар