Здравейте колеги! 5 месеца не си бях в България... върнах се и Фиата пак ме "зарадва". Разгледах търсачката, но ми се струва, че при мене проблемът не е в моторчето на чистачката, ами от релето (без да съм много наясно). Стана следното, дадох на контакт и се чу някво цъкане от задната чистачка, след което тя се размърда, направи половин оборт и спря. И сега нито цъка (дори и да я включа), нито се движи Предположения??? Иии да ако не съм се изразил много ясно, извинявам се, ама още не съм много в час
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задната чистачка на Бравото не бачка
Collapse
X
-
Както е писал колегата по горе използвай Търсене! Но понеже ми се пише ще дам бърз съвет... Там където е оста на чистачката има черно капаче. Сваляш го. Развиваш гайката която се показва... (вероятно доста разхлабена) .. и разбираш какъв е проблема. На въпросната ос има ситни зъбци (нарези) които да законтрят чистачката. Обикновенно са доста износени (незнам какво може да се направи по въпроса .. нацепи я ако имаш с какво) .. та наместваш чистачката в крайното и положение и стягаш здраво.Ако пак изпусне повтаряш процедурата при мен така стояха нещата.П.П. Сега видях че става въпрос за БравО .. но предполагам че пак така е направенаFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар