Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Втори К-т джанти tpms сензори Freemont

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Втори К-т джанти tpms сензори Freemont

    Здравейте, някой ползва ли 2 К-т джанти на freemont?Купих си втори кт джанти, съответно и сензори за налягане, въпроса е, ако запаметя новите, какво ще се случи с оригиналните? Ще запомни ли 8те или ще изтрие старите и ще запише новите? Проблема е, че за да се обучи такъв сензор иска ид номер на сензора. Аз на новите ги имам и не е проблем, но на оригиналните ги нямам и ако ги затрия незнам дали ще могат да се обучат отново.

    #2
    Обучават се автоматично. Няма нужда да пипаш нищо, освен да сложиш новите джанти и да покараш 2 - 3 км със скорост над 30 км/ч. Това важи и при смяна на гуми - ако не върнат джантите на същите им места, компютъра си ги подрежда сам автоматично по описания начин. Ако сложиш джанти без сензори за налягане, компютъра автоматично отчита това отново след описаната процедура и изключва следенето на налягането в гумите. При следващо поставяне на сензори, отново си ги открива автоматично и активира системата.
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

    Коментар


      #3
      Ако е така ще бъде супер. Аз погледнах с алфаобд, че има опция за обучаване.На баща ми пежото 3008 на зимния кт няма сензори и лампата за системата му свети постоянно. 2015год е пежото, та реших, че и при фиата ще светне и затова купих сензори.

      Коментар


        #4
        И при мен на зимния комплект, нямам сензори и ми свети лампата, ама... Като сложа летните, след няколко километра, както и каза колегата по-горе, лампата изгасва и всичко е ОК.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

        Коментар


          #5
          За сензорите е така. Монтирах си сензорите закупени от али експрес. Монтирах джантите и като покарах 20-30 км всичко изгасна.

          Коментар

          Working...
          X