При попътен от 60, ако караш със 180 при 60 няма да имаш особено съпротивление, при 180 ще е 120км вятър ако си на едно място
Съжалявам, но мищо не разбрах. Предполагам искаш да кажеш, че ако се движа с 180 км/ч при попътен вятър 60 км/ч то въздушното съпротивление ще е като за 120 км/ч.Разбирам, че ти е харесвала физиката, но с това: при 180 ще е 120км вятър ако си на едно място предполагам ме насочваш към Теорията на относителността? Хем да се движа със 180 км/ хем да съм на едно място Извинявай, шегувам се, но не се стърпях
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Никога не съмминавал покрай семинарията! по тоа повод 1 виц - влиза лекаря при едни луди, и един вика "аз съм наполеон, аз съм наполеон..." и лекаря пита "кой ти каза че си наполеон бе?!?" - "Господ ми каза!" - и един друг луд вика "Лъже бе докторе, не съм му казвал че е наполеон!"
Днес най сетне реших проблема.Дазапочна малко с пред история.когато купих Фиата,а това стана на 17 юли 2007г реших да не сменям нищо ,тръгнах на море след това на планина.Септември месец я обслужих ,но в сермиза за масла нямаше горивен филтър и така си останабез сменен горивен филтър.В започната от мен тема писах че бавно ускорява,трудно набира абе с една дума невърви както трябва.Колеги изгазаха мнение че на мотора му са такива възможностите.Днес мога да кажа че проблема не е 1.4 а горивен филтър и мойта немарливост.Между другото сега с включен климатик си има такъв ряз и пъргавина който го нямах досега.Айде поздрави на всички,и си сменяйте филтрите.
Днес най сетне реших проблема.Дазапочна малко с пред история.когато купих Фиата,а това стана на 17 юли 2007г реших да не сменям нищо ,тръгнах на море след това на планина.Септември месец я обслужих ,но в сермиза за масла нямаше горивен филтър и така си останабез сменен горивен филтър.В започната от мен тема писах че бавно ускорява,трудно набира абе с една дума невърви както трябва.Колеги изгазаха мнение че на мотора му са такива възможностите.Днес мога да кажа че проблема не е 1.4 а горивен филтър и мойта немарливост.Между другото сега с включен климатик си има такъв ряз и пъргавина който го нямах досега.Айде поздрави на всички,и си сменяйте филтрите.
...ей сега е момента да развенчаем теорията на относителността...между другото Айнщайн не караше ли Браво
От него купих пунтото и понеже много мисли а в потдръжката е зле тая кочина повече от 150 неможе да направи с 1,7 атмосверен мотор независимо от пътниците в нея. 150 с лек баир и 3ма освен мен.Леко да допълня Ако ще да е спускане , мотора ще се пръсне но няма да мине 150/160. Я кажете какви гуми да и сложа. 13’ 14’15’ принципно е с 13" от стария шофер. Никъде нямам лепенки или нещо от сорта, което да ми каже с какви гуми трябва да се кара пунтото от подписа. Нагледал съм се на трите варианта от 13 до 15 и сигурно и в Италия не знаят точния размер. По красота ли се определя цолажа или по това през 95-та година какво е имало на конвейрна за Пунто незнам. Кажете моля ви кой е размера че да хвана и да го покарам както си му е реда. Хайде пожелавам ви 300км/х със 1200 об. и дано сте happy от пукащите прешлени след това ускорение
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
Не съм карал 1.4 но си мисля че е от това. Моята е 1.8 и нямам проблем при тези скорости, днес даже карах със 140 и колите пред мен си ги изпреварвах със 160-180.
... Пак казвам 200 в нанадолно, на равно не пожече от 170 по километраж)
:D -не искам да се заяждам. Напротив ,но тази тема е много забавна. Още повече като се вземе предвид и развръзката и. Също като друга тема,където проблема за невървенето на автомобила се оказа шумоизолация запушила въздухопровода... .Та да си дойдем на думата: и моята кола дига много ... и 300 ше ги дигне ... като я хвърля от самолет обаче!!!Съжелявам за спама,но наистина ми е много забавно...
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Кефът от 1,4 според мен може да се усети на баир нагоре - точно защото започва да изтегля добре сравнително рано и поддържа ускорението доста дълго. На 2ра и 3та предавка усещането как издухваш всички нагоре по Черни връх е доста приятно.
Lane Staley ако смяташ че 1.4 върви на баир, можем да се видим да видиш jtd с чип какво прави на баир
Коментар