изпадна ми добра оферта от вносителя на оригиналното BMW масло за България, някой има ли впечатления да сподели, мислех селения да си сложа, но това въпросното казват че е добро директно от Германия идва с гарантиран произход и струва 10 лв на литър, пък на мен ще ми го дадат наполовина и се чудя дали от него да сложа или да заложа на Селенията?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отново за мазилото
Collapse
X
-
Ако му съдя по цената - ебати и маслото. Аз такова не бих си сложил.KPEMATOP написа:BMW масло в ЕЛИТ АУТО е 6 или 7лв литъра 15 на 40VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
В Т&N CAR е 8 лв литъра още от есента SELENIA TURBODIESEL 10W/40 "T&N" car ул. "Оборище" 95,близо до "Черковна" тел. 943 48 74, Кр.село 8504405;Dostin написа:Аз взех 5л. за мойто, казаха ми, че събира от 4.5 до 5 л.,хвана и 5-те литра без да се замисли.. Между другото взех "Селения Турбо Дизел"blue_g написа:колеги, ще сменям маслото на пунтото ....колко литра трябва да взема...
по 10 лв./литъраSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Няма по-добро масло от безплатното! До сега си карал сьс Селения и знаеш какьв разход си имал, сложи от това и виж за сьщия пробег колко ти е изхарчило! Там е истината за маслата!изпадна ми добра оферта от вносителя на оригиналното BMW масло за България, някой има ли впечатления да сподели, мислех селения да си сложа, но това въпросното казват че е добро директно от Германия идва с гарантиран произход и струва 10 лв на литър, пък на мен ще ми го дадат наполовина и се чудя дали от него да сложа или да заложа на Селенията?
Коментар
-
Ами скъпички са им маслата там.Аз преди няколко пъти съм купувал AGIP /също превъзходно масло, даже не съм съвсем убеден дали не е по-добро от SELENIA/ и какво беше учудването ми като го взех от друго място с 2.20лв литъра по-евтино.Пазарна икономика.. какво да кажеш!Dostin написа:Nino аз го взех от маг. на "Стамболийски" 155, просто не съм предполагал, че може да има такава разлика в цените
(щях да спестя 10 лв.)за другия път ще знам 
SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
ех маслото
Бих ви препоръчал да посетите http://cmi.bg/bg/index_bg.htm Там в ПРОДУКТИ -MORRIS-има една статия "Какво масло да избера". Мисля, че ще ви е интересно. Аз бих казал, че най-добро е подходящото масло. А кое е подходящо, зависи от няколко показателя. Най-важните са изброени в статията. И се ПАЗЕТЕ от ментета
Bravo 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар