Брех, вчера видях бял дизелов спорт, при това спря до мен на паркинга на един ресторант по магистрала Тракия...Егати късмета
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
rotdot
Забравих да ви кажа - PROXI ALIGNMENT оправи мигащия километраж. Оказва се, че ECU на двигателя е програмирано 2010-та, a BODY компютъра 2008-ма ??? Това как е възможно, двигател ли са сменяли?
Коментар
-
Не,най вероятно е препрограмирано ЕКУ-то на колата,може да е имало проблем със софтуераrotdot написа:Забравих да ви кажа - PROXI ALIGNMENT оправи мигащия километраж. Оказва се, че ECU на двигателя е програмирано 2010-та, a BODY компютъра 2008-ма ??? Това как е възможно, двигател ли са сменяли?
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
някой ползвал ли е www.avtogumi.bg тези? за покупка пише добри отзиви, интересува ме ако ги ползвам и за самата смяна дали са добри гумаджии?Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
-
Дам, мойте зимни Falken са от тук. Доволен съм от тях, поръчвай смело. Лошото е че в последно време вдигнаха цените, според тях каучукът станал по скъп по цял свят... Но има голям избор и ти казват ДОТ-а. Доставката за София е безплатна, а мобилния монтаж е готин. Идва един бус, спира до колата ти и ги монтира направо.boyo написа:някой ползвал ли е www.avtogumi.bg тези? за покупка пише добри отзиви, интересува ме ако ги ползвам и за самата смяна дали са добри гумаджии?Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Днес ми смениха рейката и почукването се оправи
Преди 2 седмици боядисвах цялата лява страна и също се справиха сравнително бързо и добре, с изключение на една стечка лак, която ги карах да оправят.Явно има прогрес наистина... което не променя факта, че ми изкараха колата на 6 000 оборота от гаража... а какво се случва с колите докато няма никой ... мъка ми е да си представя.
Коментар
-
rotdot
Случвало ли се е на някой вече? Четох нещо тук, като разглеждах преди да купя бравото, че дюзите са по някакъв начин кодирани за определено ECU. Възможно ли е да са сменяли дюзи? Всъщност ми е все тая, навъртях му 20 000 км почти и си върви идеално.Mury написа:Не,най вероятно е препрограмирано ЕКУ-то на колата,може да е имало проблем със софтуераrotdot написа:Забравих да ви кажа - PROXI ALIGNMENT оправи мигащия километраж. Оказва се, че ECU на двигателя е програмирано 2010-та, a BODY компютъра 2008-ма ??? Това как е възможно, двигател ли са сменяли?

Коментар
-
Едва ли се е случвало на някой,иначе дюзите не са кодирани за ЕКУ-то,просто имат кодове за да ги разпознава ЕКУ-то и сътветно да прави корекция на съответния цилиндър.rotdot написа:Случвало ли се е на някой вече? Четох нещо тук, като разглеждах преди да купя бравото, че дюзите са по някакъв начин кодирани за определено ECU. Възможно ли е да са сменяли дюзи? Всъщност ми е все тая, навъртях му 20 000 км почти и си върви идеално.Mury написа:Не,най вероятно е препрограмирано ЕКУ-то на колата,може да е имало проблем със софтуераrotdot написа:Забравих да ви кажа - PROXI ALIGNMENT оправи мигащия километраж. Оказва се, че ECU на двигателя е програмирано 2010-та, a BODY компютъра 2008-ма ??? Това как е възможно, двигател ли са сменяли?
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар