ходих до АутоИталия за смяна на корав същото време провериха колата - оцеляла е без поражения покрай тези снегове (без да броим кората
)смениха спирачната течност - беше време...температурата на замръзване на антифриза се е качила до -25оС, но и без това заедно с маслото ще го сменя с нов
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Щом е само тя пак добре, но и това е пари.Аз скоро ще ходя ’’на майстор’’ да види тва онова профилактично и дали има поражения от тази зима. За сега нямам нито една повреда за година и половина!Купих си чистачки, по-готини крушки на фаровете и едни стелки-това е май равносметката.Sev написа:ходих до АутоИталия за смяна на корав същото време провериха колата - оцеляла е без поражения покрай тези снегове (без да броим кората
)смениха спирачната течност - беше време...температурата на замръзване на антифриза се е качила до -25оС, но и без това заедно с маслото ще го сменя с новGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
На колко км. е,и от нова ли си я караш тиNocturne) написа:Е и тук мога да я напиша, няма проблем. 17 000 лв. Чистачките не са чак толкова зле, за това не съм си играл да ги обръщам, ако въобще може.И честит 8ми март момчетаMury написа:Някаква оферта на л.с. може лиFiat Bravo Sport T-jet 150 - ПРОДАВА СЕ.

Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар