mb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Здравейте колеги.Видях че пишете за електроусилватела при фиат,аз съм с гранде пунто и ми се прецака електроусилватела,някой знае ли към кого да се обърна за помощ че в АИ ми искат 2300лв за нов.колата е на 4год. и е извън гаранция.Mury написа:По принцип при Стило,системата е доста усъвършенствана,при него релетата за мотора са вече в ЕКУ-то а не в самия мотор,което явно оказва ефект,а можеби просто си извадил късмет.Аз говоря за проблеми при Пунто 2,с други Фиати,досега не съм им ремонтирал хидравлика.boyo написа:Стилото го карах пет години само на сити, бравото вече три и половина - никакви проблемиКакто писах ситито се контролира автоматично спрямо скоростта (намаля силата) като на 80 кмч на практика се изключва. Това ми една от любимите екстри на фиат , която за мен бие конкурентите в земята! Карах въпросната Астра на жената стотина км вчера - цялостно се кара много по-трудно от бравото - волан , скорости , съединител.Mury написа:Напротив,карането в Сити режим,само тормози ел.мотора,защото преминава доста по-силен ток през него,и допринася за проблема с релетата.Даже в книжката на Пунто 2 го пише изрично,да се ползва само при пракиране

Коментар
-
Момцета, гледах днес някакъв обезмаслител за почистване на двигател на Astonish за 5-6лв. На него пише преди да се пръска да се покрият всички ел.части... някой използвал ли е, кое точно се покрива освен акумулатора и с какво се покриват? Много ли е играчка да знам да го правя ли или като се стопли още малко с пароструйката лекичко и дотам?Никога не ми е мит двигателя и е доста мръсно..не ми харесва така.Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Какво точно му се прецака,иначе ако искаш звънни,можем да помогнем http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=60093mamara42 написа:Здравейте колеги.Видях че пишете за електроусилватела при фиат,аз съм с гранде пунто и ми се прецака електроусилватела,някой знае ли към кого да се обърна за помощ че в АИ ми искат 2300лв за нов.колата е на 4год. и е извън гаранция.Mury написа:По принцип при Стило,системата е доста усъвършенствана,при него релетата за мотора са вече в ЕКУ-то а не в самия мотор,което явно оказва ефект,а можеби просто си извадил късмет.Аз говоря за проблеми при Пунто 2,с други Фиати,досега не съм им ремонтирал хидравлика.boyo написа:Стилото го карах пет години само на сити, бравото вече три и половина - никакви проблемиКакто писах ситито се контролира автоматично спрямо скоростта (намаля силата) като на 80 кмч на практика се изключва. Това ми една от любимите екстри на фиат , която за мен бие конкурентите в земята! Карах въпросната Астра на жената стотина км вчера - цялостно се кара много по-трудно от бравото - волан , скорости , съединител.Mury написа:Напротив,карането в Сити режим,само тормози ел.мотора,защото преминава доста по-силен ток през него,и допринася за проблема с релетата.Даже в книжката на Пунто 2 го пише изрично,да се ползва само при пракиране

Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
не прави тази грешка да миеш мотораизбърши на ръка и това еNocturne) написа:Момцета, гледах днес някакъв обезмаслител за почистване на двигател на Astonish за 5-6лв. На него пише преди да се пръска да се покрият всички ел.части... някой използвал ли е, кое точно се покрива освен акумулатора и с какво се покриват? Много ли е играчка да знам да го правя ли или като се стопли още малко с пароструйката лекичко и дотам?Никога не ми е мит двигателя и е доста мръсно..не ми харесва така.
Коментар
-
Според мен е напълно излишно това. Имаме 2 много неуспешни опита с миене на двигатели. И двата пъти свършиха в сервиз.Може да махате листа, клонки, изобщо по-големи неща. Ако чак толкова е голям мерака може да забършеш с мокър парцал, даже влажен.Но от друга страна имам един съсед, който си мие двигателя на всяко миене(примерно веднъж в месеца). А3 1.9тди.
Коментар
-
Знам че вода може да влезне заради високото налягане на пароструйката. Но ако нямаме налягане и силна струя, а мия с кофа и парцал и поливам с вода не би трябвало да влезне?Точно за това питах за обезмаслителя, понеже знам че най-добре и безопасно се мие така, но явно никой не е ползвал. Мерси все пак за бързите отговори
Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
С теб май не сме се виждали, кога ще видим черното Гранде на някоя срещаKuku написа:Безсмислено е, след два дни пак ще е мръсен и освен това ще е в сервиза
А и колко пъти в живота си го гледаш тоя двигател?Ако толкова те дразни - забърсвай прахта с мокър/влажен парцал....
Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар