И аз миналата седмица подскачах натам и видях най-много такива полицейски ... Даже ги имаше и в мащаб 1 : 18 по магазинчетата, ама си търсех полицейска 159-ка и не си взех ... та ме хвана много яд :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Определено съм си прегорил рефлектора на единия фар за мъгла с тия китайските крушки - ебаси, ако не друго, то поне ватовете на кутията да си спазват! То ясно, че са боклуци, ама чак пък толкова да не могат ватовете да отговарят на написаното...Та сигурно ще ида да ми го сменят, че много грозно така...
Коментар
-
най-вероято ще се сменя целия халогенне вярвам точно в АИ да се занимават да сменят рефлектор...даже най-вероятно рефлектора го няма като резервна част...има едно Браво, което се продава на частиhttp://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act...voдругия вариант е ebay...ааа, има и третичупиш стъклото и Армеец ти го плащат
Коментар
-
До момента за 7 дни в Атина и изобщо по магистралата до тук съм видял само 4 Браво-та, но за сметка на това Гранде-тата са навсякъде.Sev написа:миналата седмица Бравото подиша малко роден италиански въздух :D ...не е много разпространено в класа си, среща се сравнително рядко (което си личи и по броя на продажбите)SKODA 105L '78
PUNTO 1.2 MPI ELX '94
FIAT 126p '89
TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
GRANDE PUNTO 1.2 '06
Коментар
-
Що караш FIAT тогава?Nocturne) написа:Не съм толкова богат, за да си купувам евтини неща. Това ми е любимо мото. Колко ще струва нов рефлектор?
Знаеш ли колко хора ще ти кажат, че си избрал евтиното. Така че е въпрос на гледна точка. Освен това от eBay съм купувал и доста читави китайски неща. Просто трябваше да взема малко по-скъпите крушки и всичко щеше да е наред. Но 70 кинта за Осрам пак не бих дал, абсурдно е...
Коментар
-
Сигурно ватовете си отговарят идеално.Друг е въпроса колко от КПД-то отива в светлина и колко отива за греенеlyubohar написа:Определено съм си прегорил рефлектора на единия фар за мъгла с тия китайските крушки - ебаси, ако не друго, то поне ватовете на кутията да си спазват! То ясно, че са боклуци, ама чак пък толкова да не могат ватовете да отговарят на написаното...Та сигурно ще ида да ми го сменят, че много грозно така...
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Аз от ebay съм взимал много пъти китайски неща, но са били артикули за тенис на маса, понеже тренирах до преди време, а и поръчвах с промишлени количества за тренера гуми и дървета. Но в тоя спорт китайското е най-доброто :D За други неща си зависи, има огромна разлика от китайско до китайско.За крушките...60лв. са, не 70, но пак не е малко знам.Фиат не ми беше въобще сред желаните коли, когато си търсех кола, просто така се случи. А пък моя Фиат не е евтин от към цена поне за мен. До някаква степен се изкуших от 150 магарета и Спорт пакета който си е направо фабричен тунинг, но в следващата кола няма да се ръководя от подобни глупости. Акъла според годините...lyubohar написа:Що караш FIAT тогава?Nocturne) написа:Не съм толкова богат, за да си купувам евтини неща. Това ми е любимо мото. Колко ще струва нов рефлектор?
Знаеш ли колко хора ще ти кажат, че си избрал евтиното. Така че е въпрос на гледна точка. Освен това от eBay съм купувал и доста читави китайски неща. Просто трябваше да взема малко по-скъпите крушки и всичко щеше да е наред. Но 70 кинта за Осрам пак не бих дал, абсурдно е...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Не става въпрос за сайт с това име, а за автомобилния софтуер AUTODATANocturne) написа:В този сайт http://autodata.bg/ не виждам къде са Фиат като марка в каталога.Princo написа:Autodata мисля,че ще ти свърши работа.Точно в момента гледам размерите за панда от 03-07 година,като прочетох поста.vital написа:Да попитам дали сте попадали на сайт, в който да пише препоръчваните от Фиат размери за гуми? Намерих някакви, но само за по-стари модели, за сегашната гама нищо.
Коментар
-
с мито е пълно бе, а сега бях март и вече имаше доста джулиети, но иначе определено в София по-често се среща Браво ,отколкото в ИталияSev написа:ми и Алфи нямаше особеномного Голфове карат - като тук :D иначе по улиците едно Ferrari не видях, само едно Gallardo...но пък в Маранело се нагледах на Ferrari :D включително 430 Scuderia и уникалното 458 Italia и то в движение - няма такива коли
преди време пък живях в южна холандия - там 159 и Брера се срещат по-често и от мерцедес
Fiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар