lyubohar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"New Bravo"-впечатления, мнения, цени и коментари!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Да и аз мисля че харчи около 0.5-1л. отгоре над това което ми показва борда, но не съм сигурен. Сега тия наглеци от Лукойл увеличиха цените точно покрай почивките и ще се нагушат пак яко.По лошия участък на магистралата не съм усетил дразнещ шум от ходовата част. Чува се общо взето както и с други коли. Специално с ходовата част не мисля че може да желаем повече. Колата има някой малки паразитни шумове отдолу и в купето, но наистина са малки, но за сметка на това е зверски здрава. Откакто съм я купил 3 пъти ми е гледана ходовата част и всеки път ’здрава е’ и нищо не съм сменял.Grande Punto 1.4 16V 95hp
-
Мда определено лошите пътища са ужасни за Браво. Смисъл здраво е и няма проблеми както написах преди това, но лошите пътища създават дискомфорт, загуба на скорост и прекалено занасяне на волана.Като казваш Eibach визираш Pro Kita или просто някакво окачване на Eibach и защо мислиш че ще е по добре?Sev написа:шумът в този участък е нормаленпросто лошите пътища не са силната страна на Браво...пружините и амортисьорите не позволяватоптималния варинт е Eibach пружини + амортисьори (амортисьорите на Eibach се правят от Sachs и Bilstein)Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Ами аз я следя, но явно това съм го пропуснал. Значи той си ги е поръчал хм, впечатления? И как е сега с 3см по близо до земята, опираш ли Сев на неравности?TCM кит?lyubohar написа:Eibach pro kit са изтесствани от много хора в британския форум и мнението на всички е, че са се родили. Sev също е с тях, така че може да потвърди (кой не е следил темата?
)Аз си чакам TMC кита и следващото ще бъде това...Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Не ти и трябва да знаеш какво е... Аз съм маниак и много я пазя, но понякога ми писва наистина. Все пак това е машина, писна ми да и треперя и да се взирам за разни неравности. Да не говорим за планина, излети или черни пътища. Точно затова искам и да я сменям, много ми ограничава възможностите и е твърде неудобна за градско в София. За дълъг път кефа е голям, но за 5-6 пъти в годината струва ли си кефа и данъка...BolgAryan написа:Аз опирам непрекъснато, не мога да си представя какво е при вас със Спорта или още 3 см надолу... вече смених една кора, но и новата бая отнесе... не смея да погледна :DGrande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Според мен само ще си намалиш живота на турбото с тоя ремап, двигателя и без това няма много ресурс, достатъчно е форсиран.Ако Pro Kita сваля Спорт само с 1-1.5см това е много добре, като намали клатенете както Сев казва може и да не се усети че е още по ниска.lyubohar написа:@Nocturne): TMC е tuning box на една английска фирма за ремап@BolgAryan: моята още си е цяла, явно не внимаваш
иначе спортът не пада с 3 сантиметра, с по-малко е...около 1 - 1,5Grande Punto 1.4 16V 95hp
Коментар
-
Как издържате не знам... Аз малко покарах Бравото на моя познат... Еми то по-ниско от уж спортния Сааб... Направо се отчаях... А и не знам дали е TRW-то дето му сложихме на Бравото, ама спирачките са отчайващи... Отделно ужасна друсавица. Дори Пандата ми 4х4 вози по-меко
Явно сте си много влюбени в колите :DАз на Пандата си сложих Текстар(макар и почти 90лв...) и съвсем буквално коват... Май срам-не срам ще преоборудваме и Бравото :D
Коментар
-
аз съм го изтървал това в темата, колко пари ти излезна този кит със смяната? :DSev написа:не опира повече от преди...просто колата не се клати като лудазаводски спорта е по-нисък от моятат.е. сега може би съм 1 см под спортпружините коригират част от недостатъцитеза останалите трябват и по-читави амортисьориFiat Bravo 1.4 Tjet 150 Emotion
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар