Не знам дали ви дразни, но аз се побърквам като тръгна да пътувам и да почнат да ми се лепят всякакви животинки по стъкло, които при пускане на чистачките се размазват по стъклото. Гадна работа. А представятели си какво е по радиатора?!Та миналата седмица боядисвахме със съседа ми в Русе предния капак, предните калници и броните на Бравата. Като свалих предната броня реших да изкарам маркуча и да измия радиаторите. Вярно не беше както с пароструйка, но стрелката на температурата беше с една идея по-надолу и при висока скорост на спускане слизаше и още малко надолу.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
През летните месеци поне 1 път месечно почистете радиатора
Collapse
X
-
Re: През летните месеци поне 1 път месечно почистете радиато
Да наистина много са гадни тези мушички, които се лепят по предното стъкло. Аз си мислех, че нещо чистачките ми не чистят както трябва, защото като ги пусна всичко се размзва, но се оказа че и при други приятели е същата работа. Много неприятно. Дали няма нещо, с което да се намаже стъклото и да после по-лесно да се чистят гадинките.doofiat написа:Не знам дали ви дразни, но аз се побърквам като тръгна да пътувам и да почнат да ми се лепят всякакви животинки по стъкло, които при пускане на чистачките се размазват по стъклото. Гадна работа. А представятели си какво е по радиатора?!Та миналата седмица боядисвахме със съседа ми в Русе предния капак, предните калници и броните на Бравата. Като свалих предната броня реших да изкарам маркуча и да измия радиаторите. Вярно не беше както с пароструйка, но стрелката на температурата беше с една идея по-надолу и при висока скорост на спускане слизаше и още малко надолу.
Fiat Bravo SX 1.6 16V
-
Прав си колега, но снощи като пътувах от Русе за София трябваше да спирам на всяка бензиностанция за да не засъхват по стъклото. Представяш ли си какво пътуване щях да направя и кога щях да се прибера?! Като пристигнах в София, стъклото беше зловещо.sev написа:хубав препарат и по-редовно миенеда не се оставят да засъхнат
Коментар
-
Има се предвид да не се оставят повече време, а за 1 ден няма проблем.Има в АутоБилд специална статия за мушичките и с кои препарати се чисти най-добре, ако намеря време ще я кача.А скоро (преди 2-3 години), не се сещам на кой на колата беше, имаше умряла мишка, беше се мумифицирала, кой знае колко време е стояла там.doofiat написа:Прав си колега, но снощи като пътувах от Русе за София трябваше да спирам на всяка бензиностанция за да не засъхват по стъклото. Представяш ли си какво пътуване щях да направя и кога щях да се прибера?! Като пристигнах в София, стъклото беше зловещо.sev написа:хубав препарат и по-редовно миенеда не се оставят да засъхнатEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
sasco
Никога не съм имал проблеми с кОмарите и мухарите.Просто натискаш,пръска и измива всякви лайняци по джама.Перата на чистачките са важни,колега!doofiat написа:Прав си колега, но снощи като пътувах от Русе за София трябваше да спирам на всяка бензиностанция за да не засъхват по стъклото. Представяш ли си какво пътуване щях да направя и кога щях да се прибера?! Като пристигнах в София, стъклото беше зловещо.sev написа:хубав препарат и по-редовно миенеда не се оставят да засъхнат
Коментар
-
Сменям ги 3-4 пъти в годината.Явно и по-високата скорост има значение.sasco написа:Никога не съм имал проблеми с кОмарите и мухарите.Просто натискаш,пръска и измива всякви лайняци по джама.Перата на чистачките са важни,колега!doofiat написа:Прав си колега, но снощи като пътувах от Русе за София трябваше да спирам на всяка бензиностанция за да не засъхват по стъклото. Представяш ли си какво пътуване щях да направя и кога щях да се прибера?! Като пристигнах в София, стъклото беше зловещо.sev написа:хубав препарат и по-редовно миенеда не се оставят да засъхнат
Коментар
-
Това с бронята наистина е хард и имам в предвид да се накара пича в автомивката да пръска през въздуховодите по-продължително време.Vladim написа:За мен е малко "хард" това изпълнение да се случва всеки месец!
Да се сваля предната броня не е, като да свалиш капака на поленовия филтър...
По-скоро, ако се наложи за нещо да се сваля бронята, тогава задължително да се почисти радиатора.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар