Здравейте, обмислям покупка на един от тези два автомобила и се нуждая от няколко компетентни мнения. Забелявам в обявите че кромата има някакъв фейслист от 2007година и се ориентирам към него. Дизелов двигател ще е, с поне 150кс. Но не съм си избрал скоростна кутия още. Знам че комплект съединител и маховик на 1.9мжет струва около 3к лв и мисля да се ориентирам към автомат.
Та въпроса ми е автомата надежден ли е? Има ли 2.4 мжет автомат. И окачването обичайното ли е? Капсулован шарнир към носача, накрайник, стабилизираща щанга и биалетка?
Благодаря предварително!
Та въпроса ми е автомата надежден ли е? Има ли 2.4 мжет автомат. И окачването обичайното ли е? Капсулован шарнир към носача, накрайник, стабилизираща щанга и биалетка?
Благодаря предварително!

, не желая повече да мърдам, от друга страна, съм свикнал на по-малки колички, заради маневреността, но тя пък вече не ми е необходима - ако тръгна по центъра, то е с градският транспорт. Оглеждам се и за други марки, ама това е ненормална история - например, харесвам Пасат 6-ца, ама да искат за 10 годишна кола над 10к. лв, го намирам за безумие. Далеч съм от мисълта, че са по-здрави. Искам и автомат + круиз, че няма по гадна история от схванатия десен крак на магистрала. Цената на ново valve body и маховик + съединител са близки. Вече има няколко места, на които сменят бодито + цялостна подмяна на маслото в автомата. Как е като електрическа част Кромата, изключвам проблемите с генератора? Климатика, справя ли се с купето? Как е като видимост ляво-дясно, отзад ? Кое е по-добре, затапването на отворите на вихровите клапи или подмяна с усилени такива ?
Коментар