А не, не си ги давам, може да ми хрумне да ги кача на колата другото лято, ако ги продам ще ме е яд
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към колегите с 17-ки джанти на Браво 1.6
Collapse
X
-
Re: Към колегите с 17-ки джанти на Браво 1.6
Със сигурност ще повлияе зле, защото на дали ще извадиш пари да купиш чисто нови хубави гуми. Ако тези пари ги дадеш за нови 15-ки гуми, със сигурност резултата ще е много по-добър.ilian4o88 написа:Искам да премина от 15-ки на 17-ки,но не знам как ще повлияе на стабилността на колата.Дали ще имам проблеми? Става въпрос за Фиат Браво 1.6 1997г.A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ееее тая джанта е лудница, модела е "SCHMIDT Space Line", преди да взема 17-ките им се точех доста, но на 16" на 9J, намерих точно такива и пича като ми каза, че иска за тях 1500лв заедно с гумите и ме отказа тотално, уникална джанта, но толко пари не ми се дават, не за друго, а защото в Люлин, точно на следващия ден ще си намеря колата на трупчета
punto HGT
Коментар
-
Re: Към колегите с 17-ки джанти на Браво 1.6
Купих си вече 4 чисто нови 15ки.BO написа:Със сигурност ще повлияе зле, защото на дали ще извадиш пари да купиш чисто нови хубави гуми. Ако тези пари ги дадеш за нови 15-ки гуми, със сигурност резултата ще е много по-добър.ilian4o88 написа:Искам да премина от 15-ки на 17-ки,но не знам как ще повлияе на стабилността на колата.Дали ще имам проблеми? Става въпрос за Фиат Браво 1.6 1997г."Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
В Петък ходих да ги пробвам Schmidt от снимката 17ки 8.5 j ет35.Супер седят,но иска леко раздуване,защото джантата е 4х108 и има преходен фланец 4х100-28мм и излиза 2-3см извън калникаdidich написа:Ееее тая джанта е лудница, модела е "SCHMIDT Space Line", преди да взема 17-ките им се точех доста, но на 16" на 9J, намерих точно такива и пича като ми каза, че иска за тях 1500лв заедно с гумите и ме отказа тотално, уникална джанта, но толко пари не ми се дават, не за друго, а защото в Люлин, точно на следващия ден ще си намеря колата на трупчета
"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
от Бравото ги продавам същите с чисто нови гуми на няма и 1000км.Може да ти направя една оферта като за теб :D :D :DKay_ написа:На Бравата ти летите по са ми яки. Иначе и тия са супер
"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Заспали са като "песник на нос"
Като визия са перфектни, джантата е равна на калника даже една идея е навън, но как е положението при товар и неравност, гумата търкали в калника ??За стабилност няма да питам, сигурно си залепен на асфалта, с това изнасяне на джантите и тая ширина на самата джанта :D С какви гуми си 205/40 ??, карай ги по напомпани, че покрай наще пътища стават на мармалад, аз карах на 2.5 атм., дано и джантите не са много "меки" и не ти се налага да ги изправяш всеки сезон.
punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар