това от опит ли го пишеш или да си чешеш пръстите.де да не съм виждал такива неща.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Водна помпа
Collapse
X
-
Е как всеки ще решава кога да го направи? Защо ще се се сменя изправна помпа? На Типо-то като сменях преди помпата се оказа, че е оригиналната. Колата беше на 20 години и на 250 х км. А реално на колко километра е никой не знае.Та мисълта ми е помпите издържат много. Не се сменят на километри интервали или т.н. Като се повреди я сменяш, ама така без да ти прави проблеми, няма смисъл.vlahkab написа:Колеги,моля да не спорите кога се сменя помпата! Всеки си решава кога да го направи.
Коментар
-
А, ако блокира помпата и скъса ангренажа???stilo_new написа:Е как всеки ще решава кога да го направи? Защо ще се се сменя изправна помпа? На Типо-то като сменях преди помпата се оказа, че е оригиналната. Колата беше на 20 години и на 250 х км. А реално на колко километра е никой не знае.Та мисълта ми е помпите издържат много. Не се сменят на километри интервали или т.н. Като се повреди я сменяш, ама така без да ти прави проблеми, няма смисъл.vlahkab написа:Колеги,моля да не спорите кога се сменя помпата! Всеки си решава кога да го направи.
Коментар
Реклама
Collapse

ЖТД ама не баш
; 182A8.000 Брава
Коментар